Ελλάδα

Μιλάει με Μήτρογλου

Στο περιθώριο του «τσεκαρίσματος» του Κώστα Σταφυλίδη ο Κλαούντιο Ρανιέρι αναμένεται να μιλήσει από κοντά και με τον Κώστα Μήτρογλου, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Στο Λονδίνο θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ώστε να «τσεκάρει» από κοντά τον Κώστα Σταφυλίδη στο παιχνίδι της Φούλαμ με τη Μίλγουολ για την πρεμιέρα της Championship.

Πρόθεση του νέου προπονητή της Εθνικής Ελλάδας είναι να σχηματίσει μία εικόνα για τον 21χρονο μπακ-χαφ, ώστε να τον έχει στα υπ’ όψιν του για το μέλλον.

Σύμφωνα, όμως, με τη SportDay στο περιθώριο της παρουσίας του στην Αγγλία ο Ιταλός προπονητής θα έχει τετ-α-τετ και με τον Κώστα Μήτρογλου, ώστε να ενημερωθεί για τις πιθανές εξελίξεις στην καριέρα του.

Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο (καλός) Μήτρογλου δεν είναι απαραίτητος για το αντιπροσωπευτικός μας συγκρότημα. Από τη συγκεκριμένη επαφή είναι πιθανό να ξεκαθαρίσουν και κάποιες από τις σκέψεις που έχει ο Ρανιέρι εν όψει της πρεμιέρας της Εθνικής στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόντρα στη Ρουμανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x