Γ' Εθνική

«Μιλάω με Κούπερ, αλλά και με μεγαλύτερο όνομα για Άρη»

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Γιώργος Γαλανός αποκάλυψε πως συζητά με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη. Στη λίστα ένα ακόμη μεγαλύτερο όνομα, σύμφωνα με τον ίδιο.

Η προπονητολογία στον Άρη συνεχίζεται, αφού μετά την προπόνηση της ομάδας χωρίς τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο Γιώργος Γαλανός -που τελικά έμεινε στην διοίκηση- βρίσκεται στην αναζήτηση νέου τεχνικού.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μιλώντας στους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες στο Ρύσιο για να καλύψουν τα γεγονότα της προπόνησης.

Ο κ. Γαλανός σημείωσε ότι θέλει τον Κούπερ στην ομάδα και πώς ήδη έχει κινήσει διαδικασίες προκειμένου να συζητήσει με τον Αργεντινό το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του των «κίτρινων» χωρίς φυσικά κανείς να ξέρει τις προθέσεις του τελευταίου και το κατά πόσο μπορεί να πεισθεί να αναλάβει μία ομάδα Γ’ εθνικής.

Μάλιστα, υποστήριξε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με ένα ακόμη μεγαλύτερο όνομα από αυτό του πρώην προπονητή του Άρη!

Χαρακτηριστικά τόνισε πως: «Μιλάω με τον Κούπερ, αλλά και ένα ακόμα όνομα μεγαλύτερο από τον Αργεντινό και ελπίζω σύντομα να έχει κλείσει το θέμα».

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x