Stoiximan Super League

Μιλιάζες: «Με ξέρει ο Σάντος…»

Την ελπίδα να κληθεί κάποια στιγμή στο μέλλον στην εθνική Πορτογαλίας εξέφρασε ο Κάρλος Μιλιάζες, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Εαυτόν στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος, εφόσον επιθυμεί να τον καλέσει στην εθνική Πορτογαλίας, έθεσε ο Κάρλος Μιλιάζες με συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «maisfutebol».

«Γιατί όχι; Την προηγούμενη σεζόν ήμουν ένας από τους καλύτερους μπακ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Πορτογαλία έχει έναν προπονητή που εργαζόταν στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι που αγωνίζονται σε ολόκληρο τον κόσμο, χρειάζονται μόνο μια ευκαιρία», ανέφερε αρχικά ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ και στη συνέχεια είπε χαριτολογώντας: «Πολλοί ποδοσφαιριστές μού λένε να πω στον Φερνάντο Σάντος να επιστρέψει στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος μπακ αναφέρθηκε στην εμπειρία του στους Κρητικούς, υπογραμμίζοντας: «τα πράγματα για εμένα πηγαίνουν καλά κι έχω πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου μου για άλλα τρία χρόνια», ενώ στάθηκε και στην παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της ομάδας: «Οπως ήταν ως παίκτης, έτσι και τώρα ως προπονητής θέλει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Οι προπονήσεις που κάνει είναι πολύ σοβαρές. Μου θυμίζει αρκετά τον Σα Πίντο».

Οταν ρωτήθηκε για την παραίτηση που είχε υποβάλει ο Ιταλός προπονητής, ο 33χρονος μπακ είπε ότι «ήταν περισσότερο μία πίεση, για να υπάρξει μια βελτίωση σε ορισμένα πράγματα. Ευτυχώς που άλλαξε γνώμη και παρέμεινε στην ομάδα».

Περιγράφοντας τους Ελληνες φιλάθλους και την κατάσταση στη Super League, τόνισε: «Υπάρχει μεγάλος φανατισμός. Βέβαια αυτό έχει και μια θετική πλευρά γιατί είναι ωραίο να αγωνίζεσαι σε γεμάτα γήπεδα. Είναι μία αντίθεση με την Πορτογαλία, όπου υπάρχουν μόνο τέσσερις ή πέντε ομάδες που γεμίζουν τα γήπεδά τους. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x