Βόλεϊ

Μιλίνκοβιτς για ΠΑΟΚ!

Πιθανός αντικαταστάτης του Ρίτσι στον πάγκο του «Δικεφάλου» του Βορρά

Ο Αργεντινός Μάρκος Μιλίνκοβιτς φαντάζει το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ.

Ο 47χρονος υπήρξε στα νιάτα του σπουδαίος αθλητής, που πέρασε και από τα ελληνικά γήπεδα φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού, όπου και κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων το 2005.

Ωστόσο ως προπονητής δεν έχει να επιδείξει κάτι το αξιόλογο και ίσως το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του να αποτελεί έκπληξη.

Πέρσι ο Μιλίνκοβιτς ξεκίνησε την σεζόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην UNTREF της Αργεντινής, αλλά η ξαφνική φυγή του προπονητή στα τέλη Γενάρη έκανε άνω κάτω την ομάδα. Πριν λίγες ημέρες η διοίκηση ανακοίνωσε ότι ο Μιλίνκοβιτς θα παραμείνει στη θέση του, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει μάλλον άλλα σχέδια…

Από το καλοκαίρι του 2017 ξεκίνησε το δράμα του Αργεντινού, όταν ο πρωτότοκος γιος του Λούκα πνίγηκε σε ηλικία 13 ετών στην Κροατία με τους ιατροδικαστές να αποφαίνονται ότι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, χάνοντας τις αισθήσεις του την ώρα που έκανε μπάνιο στη θάλασσα. «Νιώθω κενό… Κάνω ότι έκανα και πριν, αλλά τίποτα δεν μπορεί να με γεμίσει πια», είχε δηλώσει ο τραγικός πατέρας στις αρχές του 2018.

Πάντως από την ελληνική αγορά έχει ακουστεί και το όνομα του Θανάση Μουστακίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x