Γιώργος Ζαχαριάδης

Μην αδικείτε τον Σάββα Παντελίδη

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον Σάββα Παντελίδη, για τον Ηρακλή που παλεύει μαζί του, για τις δύσκολες μέρες.

Ναι, οι ποδοσφαιριστές είναι ήρωες: Γιατί οι συνθήκες οργάνωσης και, κυρίως, οι οικονομικές συνθήκες είναι ελαφρώς προβληματικές και κανείς από τους συναδέλφους τους στη superleague δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην ίδια θέση. Το έχουμε εξαντλήσει το θέμα και νομίζω ότι στην περίπτωση των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή, δεν θα χρειαστεί να κάνουμε προσπάθεια για να πείσουμε, πόσο δύσκολη είναι η περίοδος που διανύουν.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Εκεί που μου φαίνεται ότι αδικούμε κάποιον και αυτό αφορά σε όλους μας, είναι ο προπονητής. Δεν είχα επαφή με τον Σάββα Παντελίδη. Δεν τον γνωρίζω και προσπαθώ να συνθέσω μια εικόνα, όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη ευκρίνεια για κάποιον που δείχνει αποφασισμένος να θυσιάσει ένα κομμάτι της καριέρας του, παίζοντας στο ίδιο παιχνίδι κινδύνου με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.

Μπορεί να έχει επιλεγεί από μια υπό αίρεση και υπό μόνιμη αμφισβήτηση διοίκηση ή μια διοίκηση- φάντασμα –το προτιμώ- αλλά, έχει δείξει ότι είναι κομμάτι της ομάδας που παλεύει κάθε αγώνα και είτε καταφέρνει να παίρνει έστω και ένα βαθμό είτε δεν έχει εικόνα ομάδας της superleague.
Να πεις το αντίθετο; Θα τον αδικήσεις.

Εκτιμώ ότι με τον Παπαδόπουλο ο Ηρακλής είχε πολλά ευχάριστα σημεία της νεότερης (μετά τη γνωστή περιπέτεια) ιστορίας, αλλά ειδικά φέτος, στα ελάχιστα παιχνίδια, φάνηκε να υπάρχει κορεσμός, ένας κύκλος που ολοκληρώθηκε.

Με τον Παντελίδη γίνεται μια επανεκκίνηση. Μπορεί να μην οδηγεί πουθενά, μπορεί να σταματήσει η πορεία αυτής της ομάδας, όπως συνέβη με τη Νίκη Βόλου, αλλά, φαίνεται ότι υπάρχει πλέον ένας σκοπός, η επιβίωση και υπάρχει ένας τρόπος για να τον προσέγγισης. Κι αυτό είναι που πιστώνεται στον προπονητή Παντελίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x