Stoiximan Super League

Μίνγκας: «Άλλη ψυχολογία με Σάντσεζ»

Στον προπονητή αποδίδει την μεταμόρφωση του Απόλλωνα, ο πρωταγωνιστής του Απόλλωνα τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, Χρήστος Μίνγκας

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, o άνθρωπος που έχει σημειώσει τρία από τα πέντε τελευταία γκολ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τόνισε πως η ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας έχει αλλάξει και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του για την εμφάνιση τους.

«Έχουμε βρει το δρόμο μας. Ερχόμασταν από ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη για να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά. Το πετύχαμε με τον καλύτερο τρόπο, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες, μου ήμασταν όλοι παλικάρια.Μπήκαμε δυνατά, αυτός που το ήθελε θα το έπαιρνε το παιχνίδι. Δεν περίμενα να νικήσουμε άμεσα, ήρθε σε καλό σημείο το γκολ για εμάς και ήρθανε ακόμα τρία γκολ στη συνέχεια».

Ο 30χρονος άσος, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην συμβολή του Λόρι Σάντσεζ σε αυτή την μετάλλαξη προς το καλύτερο του Απόλλωνα: «Ο Σάντσεζ έχει αλλάξει την ψυχολογία και πλέον έχουμε πλάνο στο παιχνίδι μας, αυτό τα αλλάζει όλα. Ο άνθρωπος έρχεται από την Αγγλία και ξέρουμε πως εκεί μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τρέχουν ακατάπαυστα. Μας ζητάει πάθος, δύναμη και μυαλό στις προπονήσεις».

Με την σειρά του ο Θανάσης Παντελιάδης τόνισε:« Ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις μας. Δουλέψαμε πολύ καλά και αξιοποιήσαμε το διπλό του Άρη. Ήμασταν πολύ καλοί στην τακτική, στο πάθος, στη δύναμη, δείξαμε πως το θέλαμε πιο πολύ. Τα γκολ πριν και λίγο μετά το ημίχρονο ήταν καθοριστικά. Λύθηκαν τα πόδια μας και συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό.
Τα αποτελέσματα τα λένε όλα, δουλεύουμε πολύ με τον κόουτς και τον βοηθό του. Έχουμε κοινό στόχο και κίνητρο σε κάθε προπόνηση. Αυτό βγαίνει και στον αγώνα από τον τρόπο που πανηγυρίζουμε, είμαστε μια ομάδα πλέον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x