Πόλο

Μίνι προετοιμασία για την Εθνική πόλο γυναικών

Για τον Βόλο θα αναχωρήσει την ερχόμενη Κυριακή στις 09.30 από τα γραφεία της ΚΟΕ η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, ώστε να προετοιμαστεί, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης, 12-26/1.

Οι 21 πολίστριες που έχει καλέσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, είναι οι εξής: Διαμαντοπουλου Χρ., Σταματοπούλου, Αβραμιδου, Τσουκαλά, Πλευρίτου Ελ., Πλευρίτου Μαργ., Πλευρίτου Βασ., Κανετίδου, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπενέκου Άλκ., Ελευθεριάδου, Δουρέκα (Ολυμπιακός), Ξενάκη, Διαμαντοπούλου Β., Πάτρα Μ., Κότσια, Κοτσιώνη, Νίνου Ειρ., Κοντονή, Πρωτοπαππά (ΝΟ Βουλιαγμένης), Τριχά (Νηρέας Χαλανδρίου).

Από την αρχική αποστολή που ανακοινώθηκε, δεν θα ταξιδέψει στον Βόλο η Νικόλ Ελευθεριάδου, λόγω της αποκατάστασης του τραυματισμού της, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν κλήθηκαν η Χυδηριώτη και η Ελληνιάδη.

Την αποστολή συνοδεύουν οι συνεργάτες του Μορφέση, Αγγελική Γερόλυμου, Στέφανος Λέανδρος και Έλενα Κούβδου, καθώς και το υπόλοιπο επιτελείο της Εθνικής, με τους Πέτρο Μποτώνη, Άρη Χριστόπουλο και Έφη Βούλγαρη.

Σε δηλώσεις του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως: «Μία υγιής και χωρίς τραυματισμούς ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και αυτός είναι ο στόχος μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x