Mini Football

miniEURO: Ελληνική συμμετοχή για το γκολ της χρονιάς!

Το miniEURO 2013 ολοκληρώθηκε πριν περίπου ένα μήνα και μόλις σήμερα η EMF ανακοίνωσε την επίσημη ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ στην Ευρώπη για το 2013.

Το πολύ καλό και καινοτόμο αυτής της διαδικασίας είναι ότι η ψηφοφορία διεξάγεται online, μέσω της σελίδας στο facebook και όλοι μπορούν να συμμετέχουν, βλέποντας παράλληλα και τα υποψήφια τέρματα.
Το link είναι αυτό: https://www.facebook.com/eurominifootball/app_768105986539049

Ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος και το υπέροχο τέρμα που σημείωσε στην πρεμιέρα με την Τουρκία είναι ένα από τα 12 τέρματα που έχουν μπει στην ψηφοφορία. Μάλιστα αυτή τη στογμή προηγείται έναντι των υπολοίπων αλλά είναι αλήθεια ότι είμαστε στο πολύ ξεκίνημα της διαδικασίας. Επομένως όλοι μπορούμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια για μία πρωτιά της χώρας μας με ένα like και μία ψήφο, ιδιαίτερα μετά την τόσο επιτυχημένη διοργάνωση που διεξήχθη φέτος στην Ελλάδα και το Ρέθυμνο.

Σημειωτέον δε ότι η ψηφοφορία αυτή διεξάγεται παράλληλα με την κορύφωση της περιόδου εγγραφών νέων ομάδων στο N’JOY UNI-League που είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών και Σπουδαστών και το πρωτάθλημα που εκπροσωπεί τη χώρα μας στην EMF και από το οποίο βγαίνει και η Ελληνική Ομάδα. Πρόκειται σαφέστατα για το κορυφαίο θεσμό της χώρας μας εντός Πανεπιστημίων και σχολών και όλοι οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να ζήσουν αυτήν την μοναδική εμπειρία...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x