Αγγλία

Μιραλάς: «Τη γλίτωσα, νόμιζα πως θα με αποβάλει»(video)

Φθηνά τη γλίτωσε ο Κέβιν Μιραλάς, καθώς δεν αποβλήθηκε ύστερα από ένα σκληρό μαρκάρισμα που έκανε στον Λουίς Σουάρεζ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, που ήρθε ισόπαλο 3-3.

Πάντως, ο ίδιος παραδέχθηκε πως θα μπορούσε να είχε φύγει πρόωρα από το ματς για αυτόν τον λόγο. «Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως θα πάρω κόκκινη κάρτα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ειλικρινά πήγαινα για την μπάλα, αλλά ξέρω πως το βρήκα στο γόνατο και του είπα κατευθείαν συγγνώμη. Μάλλον τη γλίτωσα, επειδή ήταν ντέρμπι και σε αυτά τα ματς γίνονται πολλές επαφές, πολλά μαρκαρίσματα».

Φαίνεται πως ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού τη χρώσταγε στον Ουρουγουανό από την περυσινή σεζόν στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. «Του είπα λίγο μετά το μαρκάρισμα, όταν βρεθήκαμε κοντά “θυμάσαι την προηγούμενη σεζόν που με κλώτσησες”. Γέλασε και μου απάντησε “αρκετά δίκαιο”, αλλά το μαρκάρισμα μου δεν είχε να κάνει με ότι συνέβη πριν έναν χρόνο», ανέφερε ο 26χρονος Βέλγος, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 8ο λεπτό.

Η συγκεκριμένη φάση έγινε στο 36ο λεπτό τους ματς, όταν το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της φιλοξενούμενης Λίβερπουλ, αλλά ο πρώην παίκτης του Άγιαξ κατάφερε να συνεχίσει το ματς δίχως να αποκομίσει κάποιον τραυματισμό. «Έπαιξε αρκετή ώρα μετά από αυτό, χωρίς κανένα πρόβλημα, χωρίς να του προκαλέσει τραυματισμό. Οπότε ήταν εντάξει και είμαι χαρούμενος που δεν έπαθε κάτι», κατέληξε ο Μιραλάς.



Πρόσεχε Κέβιν, διότι αν τσαντιστεί ο Σουάρες δαγκώνει…





Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x