Θαλάσσια Σπορ

Μιτάκης: «Στόχος μου η διάκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες»

Το προπονητικό τους σπίτι βρήκαν οι ξένοι αθλητές στο «Athens International Sailing Center».

Ιδανικό ήταν το φινάλε του ανοικτού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΦΙΝΝ για την Ελλάδα και τον Γιάννη Μιτάκη.

Ο Ελληνας πρωταθλητής στο παρά πέντε δεν πήρε αγωνιστικά την πρόκριση της χώρας μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όμως δικαιώθηκε από την ένσταση που κατέθεσε σε βάρος του Ελβετού Ν. Τεόνινγκ για παράβαση του κανονισμού μαζί με τον Ισπανό Α. Μουσκάτ και τον Ρώσο Α. Κιστάνοφ.

«Δεν το κρύβω ότι θα ήθελα να έχουμε προκριθεί απευθείας από τη θάλασσα, αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός», δήλωσε ο Γιάννης Μιτάκης και πρόσθεσε:

«Έγινε ένας αγώνας πολύ υψηλού επιπέδου. Έτρεξαν, άλλωστε, τα πιο σπουδαία ονόματα της κλάσης. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος και δεν είχε καμιά σημασία ότι η διοργάνωση έγινε στην Ελλάδα. Ίσα ίσα που δημιουργήθηκε περισσότερο άγχος. Είμαι ευχαριστημένος, αλλά θα μπορούσα να πάω ακόμα καλύτερα. Σημασία έχει ότι πετύχαμε τον στόχο μας.

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά. Έχω βάλει πλώρη για του Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρώτα, βέβαια, να πάρω και την εσωτερική πρόκριση και μετά θα προετοιμαστώ όσο μπορώ καλύτερα γιατί θέλω να φτάσω ψηλά. Πιστεύω ότι μπορώ να διακριθώ. Ξέρω καλά τους αντιπάλους μου, αλλά γνωρίζω πολύ καλύτερα τον εαυτό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x