F1

Μοντόγια: «Τρελός ο Χάας»

Τρελό χαρακτήρισε τον Τζιν Χάας ο Χουάν Πάμπλο Μοντόγια, ο οποίος θέλει να έχει την έδρα της ομάδας του στην F1 στις ΗΠΑ.

Τις συμβουλές του στον Τζιν Χάας, αλλά και στους υπεύθυνους του πρωταθλήματος της Formula 1 έδωσε ο πρώην πιλότος της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Χουάν Πάμπλο Μοντόγια.

Ο οδηγός από την Κολομβία χαρακτήρισε τρελό τον Χάας αν σκέφτεται να δημιουργήσει μια ομάδα με την έδρα της στις ΗΠΑ.

«Θα είναι τρελός αν θέλει να φτιάξει μια ομάδα της οποίας η έδρα θα είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ούτε τρελό, δεν έχει νόημα. Δεν μπορείς να πάρεις ανθρώπους από την Αγγλία και να τους πας στις ΗΠΑ», ήταν τα λόγια του πρώην πιλότου της Formula 1, ο οποίος στη συνέχεια συμβούλεψε τους υπεύθυνους του πρωταθλήματος να μην… απομακρυνθούν από την Ευρώπη.

«Νομίζω πως οι υπεύθυνοι της Formula 1 θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην απομακρυνθούν από την Ευρώπη. Εκεί είναι οι φίλοι του σπορ. Δεν θα πρέπει να θέλουν να φύγουν από την Ευρώπη. Γνωρίζω ότι άλλα μέρη μπορεί να δίνουν πολλά χρήματα, αλλά σκεφτείτε να μην γίνονται γκραν πρι σε Μεγάλη Βρετανία και Ισπανία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x