Champions League

Μόντριτς: «Να μην χάσουμε την πίστη μας»

Τον καλύτερο τους εαυτό θα δώσουν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λούκα Μόντριτς.

Απόλυτα συγκεντρωμένοι είναι στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης για την αναμέτρηση με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δήλωσε ο Λούκα Μόντριτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την γερμανική ομάδα.

Ο Κροάτης μέσος παρότρυνε τους φιλάθλους να μην χάσουν την πίστη τους στην ομάδα μετά τις ήττες από Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, ενώ το 2-0 φαντάζει ιδανικό σκορ για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

«Πριν τα τελευταία δύο παιχνίδια η χρονιά ήταν εξαιρετική για τη Ρεάλ. Είμαστε η ίδια ομάδα με τους ίδιους παίκτες. Είμαστε συγκεντρωμένοι για τις αναμετρήσεις με την Ντόρτμουντ. Δεν έχουμε χάσει την εμπιστοσύνης τους εαυτούς μας και θα τα δώσουμε όλα στο παιχνίδι».

Για το αποτέλεσμα που θα ήθελε:

«Το 2-0 μοιάζει πολύ καλό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους, είναι επικίνδυνοι στην αντεπίθεση και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί όταν έχουμε την κατοχή. Διαφορετικά πρέπει να γυρίζουμε γρήγορα στην άμυνα και να δώσουμε προσοχή στο μαρκάρισμα του Ρόις, του Μκιταριάν και του Ομπομεγιάνγκ που είναι εξαιρετικοί παίκτες. Πιστεύω ότι το 2-0 είναι ένα σκορ που μπορούμε να πάρουμε».

Για την ψυχολογία των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Δεν είμαστε κουρασμένοι. Χάσαμε δύο παιχνίδια και ξέρουμε ότι πρέπει να επανέλθουμε. Να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Θα παλέψουμε για τους τρεις τίτλους που διεκδικούμε, όμως τώρα δίνουμε προτεραιότητα στην Μπορούσια».

Για τον Μπέιλ:

«Βοηθάει την ομάδα. Σκοράρει και δίνει ασίστ. Δεν είναι στο επίπεδο που ήταν στην Τότεναμ όμως τα πηγαίνει πολύ καλά και παίζει για την ομάδα».

Για το τι ζητάει ο Αντσελότι από τον ίδιο:

«Να παίζω για την ομάδα. Είμαστε τρεις στο κέντρο και έχω διαφορετικό ρόλο από τους άλλους μέσους. Όταν θέλεις να λέγεσαι παίκτης τοπ επιπέδου και να παίζεις στη Ρεάλ πρέπει να παίζεις και άμυνα και επίθεση. Αγαπώ τη θέση μου στο γήπεδο».


Επιμέλεια: Ορέστης Κανελλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x