Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

«Μοιράζονται» Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!

Η ερχόμενη σεζόν,σε Τσάμπιονς Λιγκ,Europa League θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και στο τηλεοπτικό της σκέλος. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο κινείται και το «μοίρασμα» αγώνων Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ.

Αυτό εξάγεται απ' τα αποτελέσματα των προκριματικών αγώνων στις δύο διασυλλογικές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ (τρίτος προκριματικός γύρος), αλλά και απ' την κλήρωση των πλέι-οφ του Europa League. Δηλαδή, τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού απ' την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ και την (θεωρητικά) εξαιρετική κλήρωση των πλέι-οφ του Europa.

Έχουμε και λέμε: Η ΝΕΡΙΤ και η Nova θα «μοιραστούν» τους έξι αγώνες του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με το ερωτηματικό να είναι αν το συνδρομητικό θα πάρει και πάλι (όπως του έτυχε τις δύο προηγούμενες σεζόν) τις τηλεοπτικές παραγωγές των εντός έδρας αγώνων των Πειραιωτών.

Κάτι, το οποίο θα συμβεί αν ο Ολυμπιακός δώσει και πάλι τα παιχνίδια στο Φάληρο τις αγωνιστικές Τρίτες, όταν δηλαδή η Nova είναι η κυρίαρχη. Σε αυτή την περίπτωση, η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει πάλι τα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού. Όλα τα παραπάνω, πάντως, είναι σενάρια που μένει να δούμε στην πορεία αν θα επιβεβαιωθούν και στην πράξη.

Στο δε Europa League αν στους ομίλους είναι και Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ (μακάρι, βέβαια, να είναι και ο Αστέρας Τρίπολης), τότε θεωρείται σίγουρο ότι ο ΑΝΤ1 που θα έχει την πρώτη επιλογή στις μεταδόσεις θα δείχνει αγώνα και των «πρασίνων» και του «Δικέφαλου» του Βορρά. Με τους υπόλοιπους, απ' την στιγμή που στους ομίλους θα βρίσκονται πάνω από μία ελληνικές ομάδες, να τους έχει η Nova.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x