Επικαιρότητα

Μολδαβή μαστροπός συνελήφθη στον Έβρο

Διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της έχει εκδοθεί από το τμήμα της Interpol της πατρίδας της Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων με το αιτιολογικό ότι διώκεται για αδίκημα σχετικά με σεξουαλική εκμετάλλευση.

Καταζητούμενη στην πατρίδα της -αλλά και διεθνώς- ως μέλος κυκλώματος που διακινούσε γυναίκες με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση, ήταν μια 44χρονη αλλοδαπή η οποία εμφανίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο, επιχειρώντας να πραγματοποιήσει είσοδο στην Ελλάδα.

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων της 44χρονης Μολδαβής από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της έχει εκδοθεί από το τμήμα της Interpol της πατρίδας της Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων με το αιτιολογικό ότι διώκεται για αδίκημα σχετικά με σεξουαλική εκμετάλλευση.

Η αλλοδαπή μαστροπός συνελήφθη άμεσα και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, η οποία έδωσε εντολή να παραμείνει στα κρατητήρια της τοπικής Διεύθυνσης Αστυνομίας ώσπου να ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία για την έκδοσή της στην χώρα που εξέδωσε το διωκτικό έγγραφο.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x