Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μόνο καλό μπορεί να κάνει η διακοπή, αλλά να βρουν μια κοινή κατεύθυνση

Η χειμερινή διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ μόνο θετική επίδραση μπορεί να έχει στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η χειμερινή διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ, ακόμα και με αυτό τον περίεργο τρόπο που θα διαμορφωθεί με τον διαχωρισμό των αναμετρήσεων ώστε όλες οι ομάδες να πάρουν ανάσες, μόνο θετική επίδραση μπορεί να έχει στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, πρέπει να βρεθεί λύση με τους επαναληπτικούς του Κυπέλλου, για να μη φτάνει σημείο ν' απαξιώνεται τελείως, όπως συμβαίνει με τη Λίβερπουλ και τη ρεβάνς με τη Σριούσμπερι.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, αλλά και τον κόσμο, να πάρουν μια τεράστια ανάσα από τον καταιγιστικό ρυθμό των αναμετρήσεων που κάνει ιδιαίτερη, αλλά και κουραστική την κορυφαία Λίγκα της Ευρώπης.

Το χειμερινό διάλειμμα μόνο καλό μπορεί να κάνει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αν το εκμεταλλευτούν σωστά όλες οι αρμόδιες Αρχές και υπάρξει κοινή κατεύθυνση, την οποία θα πρέπει ν' ακολουθήσει η Ομοσπονδία και διοργανώτρια του Κυπέλλου Αγγλίας.

Απόψε αλλά και το βράδυ της Τετάρτης υπάρχουν παιχνίδια για το FA Cup, με τις ομάδες να καλούνται να παίξουν επαναληπτικούς αγώνες προσθέτοντας περισσότερα ματς στο πρόγραμμά τους. Το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο καθώς αυτή τη στιγμή δίνεται η ευκαιρία για μια απόλυτα αναγκαία ξεκούραση καν δεν μπορούν να την εκμεταλλευτούν όλοι οι σύλλογοι από τη στιγμή που έχουν υποχρεώσεις.

Η Λίβερπουλ έφτασε στο σημείο να παρουσιάσει την δεύτερη ομάδα και τον Νιλ Κρίτσλεϊ στον πάγκο, όπως το είχε κάνει στο Λιγκ Καπ τον περασμένο Δεκέμβρη με αποτέλεσμα να έρθει βαριά ήττα από την Άστον Βίλα εκείνη την περίοδο. Ναι μεν αυτό προφανώς και ευνοεί τη Σριούσμπερι ώστε να εξαντλήσει τις δικές της πιθανότητες επιτυχίας, ωστόσο, σίγουρα και αυτή η ομάδα θα ήθελε να κοντράρει τους βασικούς παίκτες του Κλοπ και να έχει μεγαλύτερη αίγλη το ματς...

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x