Γιώργος Ζαχαριάδης

Μόνος του ο Βιεϊρίνια δεν φτάνει στον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την απόκτηση του Βιεϊρίνια κι αν συνδέεται με την προοπτική της κατάκτησης ενός τίτλου.

Αναρωτιέμαι κατά πόσο θα αλλάξει ο ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια. Πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής για τα δεδομένα μιας ελληνικής ομάδας, που υποτίθεται ότι πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού. Τη στιγμή μάλιστα που δεν αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στις πτέρυγες.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Λες ότι είναι ο Βιεϊρίνια και ότι όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές χωράνε. Αλίμονο, θα συμπληρώσω. Να αδειάσει όλη η πτέρυγα, να φύγουν όλοι τους, για να χωρέσει ένας ποδοσφαιριστής με τις αρετές του Πορτογάλου.

Ο Βιεϊρίνια είναι μια υπόθεση που έχει απασχολήσει αρκετές φορές τον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που απέκτησε την οικονομική δυναμική του Σαββίδη και θα μπορούσε να ξοδέψει χρήματα για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη που ο ίδιος αγαπά.

Περισσότερο το ότι υπάρχουν δεσμοί με τη Θεσσαλονίκη ήταν που... έφερναν τον Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, παρά η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Και φυσικά η επιθυμία του Σαββίδη.

Το θέμα απασχόλησε καλοκαίρια και... χειμώνες και δεν υπήρξε αίσιο τέλος, καθότι οι οικονομικοί όροι φάνηκαν απαγορευτικοί για να εμπλακεί με αποτελεσματικότητα ο ΠΑΟΚ του Ιβάν.

Δεν ήθελε να πληρώσει -αυτό μάλλον...- χρήματα για παίκτη που θα ερχόταν μεν, αλλά δεν θα άλλαζε το σκηνικό. Δεν θα ερχόταν μαζί του το πρωτάθλημα.
Τι έχει αλλάξει τώρα για να έρθει ο Βιεϊρίνια και να φέρει μαζί του την προοπτική της κατάκτησης του πρωταθλήματος;

Μήπως ήρθαν κι άλλοι να τον υποστηρίξουν; Ήρθαν το ίδιο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές για να στελεχώσουν μια ομάδα που θα πάρει τον τίτλο από τον ενισχυμένο και φέτος Ολυμπιακό;

Η εικόνα μέχρι σήμερα δεν έχει πείσει.

Αν τυχόν γίνει η αρχή της ουσιαστικής και εντυπωσιακής παράλληλα ενίσχυσης από τον Βιεϊρίνια , τότε πάμε πολύ καλά.
Ενθουσιαζόμαστε...

Αν είναι μια κίνηση και τελειώσαμε, δεν υπάρξει ανάλογη συνέχεια και ίσα ίσα που θα γίνουν μια δυο ακόμη διορθωτικές και μέτριες επιλογές, τότε, αφήστε καλύτερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x