Πόλο

Μορφέσης: «Βγάλαμε διάθεση και την υποχρέωση»

Στη διάθεση που έδειξαν οι διεθνείς πολίστριες κόντρα στη Σλοβακία στάθηκε ο Γιώργος Μορφέσης μετά το 18-2 του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα ήταν υποχρεωμένη να κάνει το «3 στα 3» στους πρώτους αγώνες και θεωρεί πως κόντρα στην Ουγγαρία θα πρέπει να κρατήσουν χαμηλά το σκορ, ζητώντας υπομονή στην επίθεση.

Αναλυτικά: «Κάναμε το "3Χ3" όπως είχαμε υποχρέωση. Σε όλα τα παιχνίδια βγάλαμε διάθεση και αυτό κρατάμε. Τώρα στην ουσία ξεκινάει για μας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έχουμε δείξει ένα σοβαρό πρόσωπο και συνεχίζουμε».

Για το ντέρμπι με την Ουγγαρία: «Στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια που δώσαμε με την Ουγγαρία δεχτήκαμε πολλά γκολ. Σίγουρα, πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ για να έχουμε ελπίδες. Βέβαια, η ουσία όλη της διοργάνωσης είναι το χιαστί παιχνίδι. Δε λέει τίποτα το να νικήσουμε την Ουγγαρία και μετά να χάσουμε από τη Ρωσία εάν θέλουμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο».

Για τα στοιχεία που θα μετρήσουν στο ματς με τις γηπεδούχες και πόσο ρόλο θα παίξουν οι φίλαθλοι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε: «Πρέπει να έχουμε υπομονετική επίθεση. Το βιαστικό παιχνίδι φέρνει λάθη και πρέπει να το αποφύγουμε. Να πάμε το ματς στο σετ και όχι σε γρήγορο ρυθμό. Η Ουγγαρία θα έχει και τον κόσμο μαζί της και πρέπει να το διαχειριστούμε κατάλληλα, γιατί δεν είμαστε μαθημένοι να παίζουμε σε γεμάτες πισίνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x