Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, παρά το αδιάφορο της αναμέτρησης, στάθηκε στην κακή άμυνα στις αντίπαλες φουνταριστούς, όμως διαπίστωσε «φρεσκάδα» από τις νέες αθλήτριες που χρησιμοποιήθηκαν, ζητώντας δουλειά για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και θέλαμε να δούμε τα νέα κορίτσια πως μπορούν να αντεπεξέλθουν στους αγώνες της Εθνικής ομάδας, που είναι διαφορετικοί από τις ηλικιακές κατηγορίες, αλλά και να τους δώσουμε κίνητρα για τη συνέχεια.

Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στην άμυνα πάνω στο φουνταριστό και θέλουμε χρόνο για να το διορθώσουμε, γιατί επηρεάζει και την επίθεσή μας. Το θετικό ήταν η "φρεσκάδα" που βγάλαμε με τις νέες παίκτριες, ο χρόνος θα δείξει.

Έχουμε αφήσει πίσω την περυσινή χρόνια και κοιτάμε τους φετινούς μας στόχους, όπου θέλουμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου, αλλά θέλουμε αρκετή δουλειά ακόμα».

Ο Μιγκέλ Οκα τόνισε πως: «Και οι δύο ομάδες χρησιμοποιήσαμε νέες ταλαντούχες παίκτριες. Τα παιχνίδια με την Ελλάδα είναι πάντα σκληρά, εμείς σήμερα καταφέραμε να ξεφύγουμε με τέσσερα γκολ και πήραμε τη νίκη. Πλέον, έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Ολλανδία και στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».