Betmasters

Μουντιάλ 2018: Στα μεγάλα φαβορί Βέλγιο και Αγγλία! (στοίχημα και αποδόσεις)

Τρομερή άνοδος για Βέλγιο και Αγγλία στο ενδεχόμενο κατάκτησης του Μουντιάλ. Μεγάλη πτώση για Γαλλία και Πορτογαλία, πληρώνει πολύ η Αργεντινή.

Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του Μουντιάλ και πάμε να δούμε τι ανακατατάξεις έχουμε, μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας, αλλά και την πρόκριση της Αργεντινής.

Update 28/6 14:48

Μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας, η απόδοση για το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Βραζιλία το Μουντιάλ, έχει πέσει αρκετά και το βρίσκουμε κάτω από 5,00. Δεύτερο φαβορί παραμένει η Ισπανία, με ελαφρώς ανεβασμένες αποδόσεις σε σχέση με δύο μέρες πριν, ενώ πλέον στην τρίτη θέση "φιγουράρει" το Βέλγιο, με τέταρτη την Αγγλία. Αυτό συνέβη, διότι όποιον και από τους Κολομβία, Σενεγάλη ή Ιαπωνία και να αντιμετωπίσουν οι Αγγλία και Βέλγιο, θα είναι φαβορί για την πρόκριση.

Στην πέμπτη θέση η Γαλλία, με διψήφια απόδοση πλέον, καθώς θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή στην επόμενη φάση. Έκτη είναι η Κροατία, έβδομη η Αργεντινή του Μέσι, 8η η Πορτογαλία, 9η η Ουρουγουάη και 10η η Κολομβία, παρότι η τελευταία δεν έχει προκριθεί ακόμη.

Διάβασε όλο το άρθρο και μάθε τις αποδόσεις για όλες τις ομάδες που συνεχίζουν στο Μουντιάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x