Βόλεϊ

Μουνιόθ: «Βρήκαμε το ρυθμό μας»

Στην έλλειψη ρυθμού στα δύο πρώτα σετ απέδωσε τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Φερνάντο Μουνιόθ μετά τη λήξη του ντέρμπι του Ρέντη.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως αντιμετώπισαν μία δύσκολη ομάδα που δεν είχε πίεση και είχαν σωστή τακτική και τεχνική για να πάρουν τη νίκη. Περιμένει καλύτερη συνέχεια και ζήτησε τη νίκη κόντρα στον Φοίνικα στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, όπως και ξεκούραση.

Αναλυτικά: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, καθώς ο αντίπαλος παίζει χωρίς πίεση και αυτό τον κάνει επικίνδυνο. Εμείς, όμως, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε τη νίκη που θέλαμε, ώστε να βρεθούμε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας.

Βρήκαμε ρυθμό, ήμασταν σωστοί τεχνικά και τακτικά, "χτυπήσαμε" στις αδυναμίες του αντιπάλου και φτάσαμε σε μια "καθαρή" νίκη. Είναι πολύ ωραίο, επίσης, που διευρύνουμε το αήττητο σερί μας, αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτό και συνέχεια θέλουμε να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι.

Την Τετάρτη τώρα, ακολουθεί ένα ακόμα παιχνίδι στη Σύρο και πρέπει να ξεκουραστούμε γρήγορα, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι και στην καλύτερη κατάστασή μας στον πρώτο τελικό. Ξέρουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι απαιτητικό με τα παιχνίδια του Λιγκ Καπ και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά για αυτό έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x