Βόλεϊ

Μουνιόθ: «Είμαι περήφανος για την ομάδα»

Την περηφάνια του που προπονεί μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Φερνάντο Μουνιόθ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και πως οι αναμετρήσεις με τους «πράσινους» είναι μια καλή ευκαιρία για προετοιμασία και δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Καταρχήν, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον προπονητή, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα. Προσωπικά, είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους παίκτες μου. Καταφέραμε, αντιδράσαμε και νικήσαμε το παιχνίδι. ενώ ήμασταν πίσω με 2-0 σετ.

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε και ο τελικός νικητής στο "χρυσό" σετ. Τα δύο παιχνίδια αυτά θα είναι χρήσιμα για να προετοιμαστούμε καλύτερα για το πρωτάθλημα και το φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Δεν πιστεύω ότι οι δύο τελικοί θα μας επηρεάσουν για τη συνέχεια της σεζόν, δεν έχουν καμία σχέση με την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ. Μπορούμε, όμως, να τα χρησιμοποιήσουμε για να γίνουμε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x