Βόλεϊ

Μουνιόθ: «Είναι δύσκολο να ελέγξεις τις τουρκικές ομάδες»

Στη δυσκολία του να αντιμετωπίζεις τουρκικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στάθηκε ο Φερνάντο Μουνιόθ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Ινεγκόλ στο Challenge Cup βόλεϊ ανδρών.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η Ινεγκόλ είχε καλό σερβίς και εύκολη υποδοχή, δήλωσε χαρούμενος με την πρόκριση και έδωσε το σύνθημα για το σαββατιάτικο ματς κόντρα στον Ηρακλή. Ζήτησε βελτίωση σε κάποια πράγματα και χαρακτήρισε έμπειρη ομάδα την επόμενη αντίπαλο στην Ευρώπη, την Τουρ.

Αναλυτικά: «Ξέρω πολύ καλά τις τουρκικές ομάδες. Η Ινεγκόλ είχε πολύ καλό σερβίς και επίθεση και στην καλή τους μέρα είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις τον αγώνα. Το δικό μας σερβίς δεν τους πίεσε και είχαν εύκολη υποδοχή. Τους βοηθήσαμε και εμείς αρκετά.

Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, προκριθήκαμε και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή. Είμαι ικανοποιημένος για την πρόκριση, αλλά σε κάποια σημεία του αγώνα δεν είμαι ευχαριστημένος στο πως παίζαμε. Χρειαζόμαστε και άλλα τέτοιου είδους παιχνίδια για να δούμε και το επίπεδό μας.

Πρώτα σκεφτόμαστε τον Ηρακλή, γιατί θέλουμε τη νίκη για να μείνουμε πρώτοι στη βαθμολογία. Μετά, η Τουρ που είναι μία ομάδα με εμπειρία και τα πάει πολύ καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα. Θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι από το σημερινό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x