Ελλάδα

Μουράτος: «Όνειρο από τότε που... γεννήθηκα ο Ολυμπιακός»

Όνειρο ζωής χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Μουράτος, μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι της ΚΑΕ στο YouTube. «Πλέον είμαι συμπαίκτης με αυτούς που υποστήριζα», τόνισε.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, έχοντας στις τάξεις της έναν 17χρονο γκαρντ που συμμετέχει για πρώτη φορά σε αυτή. Ο λόγος για τον Βασίλη Μουράτο, που αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» με το βλέμμα στο μέλλον, καθώς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα σε αυτή την ηλικία. Ο Μουράτος, που στην Ιταλία συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα με τον Ολυμπιακό, μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι της ΚΑΕ στο YouTube για το πώς ένιωσε, ενώ αποκάλυψε πως δέχθηκε και το καθιερωμένο… μπουγέλο στα αποδυτήρια από τους συμπαίκτες του.

«Από την ημέρα που… γεννήθηκα, όνειρό μου ήταν να παίξω στον Ολυμπιακό. Η πρώτη μου συμμετοχή στο φιλικό ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία και θα μου μείνει αξέχαστη σε όλη μου τη ζωή. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει που είμαι και τι ακριβώς κάνω εδώ. Έχω απέναντί μου τους παίκτες που έβλεπα στην τηλεόραση και τους υποστήριζα στο πρωτάθλημα και καλούμαι να αντεπεξέλθω και να παίζω μαζί τους», ήταν μερικές από τις ατάκες του Μουράτου.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x