Μαχητικά Αθλήματα

Μουρούτσος: «Το Τάε Κβο Ντο του Συλλόγου θα πάει ακόμα πιο ψηλά – Πάντα ‘άρρωστος’ Ολυμπιακός»

Με μία ανάρτηση στο instagram ο Μιχάλη Μουρούτσος ευχαρίστησε όλους τους πρώην, πλέον, συνεργάτες του στο τμήμα Τάε Κβο Ντο του Ολυμπιακού.

Παρελθόν από το τμήμα Τάε Κβο Ντο του Ολυμπιακού αποτελεί εδώ και λίγες μέρες ο Μιχάλης Μουρούτσος, του οποίου τη θέση ανέλαβε η Βασιλική Γραμματικοπούλου.

Ο Ολυμπιονίκης θέλησε με μία αναρτησή του στο instagram, να ευχαριστήσει όλους τους πρώην συνεργάτες του και να ευχηθεί τα καλύτερα για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μιχάλη Μουρούτσος:

«Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου ήταν να δημιουργήσω τμήμα Τάε Κβο Ντο μέσα στον πιο ιστορικό και αγαπημένο μου σύλλογο. Αυτό έγινε πραγματικότητα πριν από μερικά χρόνια και σαν επικεφαλής μαζί με τους συνεργάτες μου μαθητές μου και οικογένεια μου, Νίκο Κυρίτση και Γιώργο Κυρίτση, καταφέραμε να στήσουμε ένα τμήμα, μια ομάδα από το μηδέν.

Μέσα σε αυτό το διάστημα όχι μόνο καταφέραμε να αυξήσουμε τα μέλη μας, όχι μόνο καταφέραμε να βγάλουμε πρωταθλητές παρά την νεότητα του τμήματος, αλλά κυρίως καταφέραμε να κάνουμε όλους τους μαθητές να αγαπήσουν αυτό το άθλημα και να κάνουν τον αθλητισμό και πρωταθλητισμό τρόπο ζωής.

Ανεβάσαμε τον πήχη πολύ ψηλά και εύχομαι τώρα ο σύλλογος να πάει ακόμα πιο ψηλά από την προπονήτρια που ανέλαβε να συνεχίσει το έργο μας.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους ονομαστικά που συνεργάστηκαν μαζί μου όλο αυτό το διάστημα ,Νίκο Κυρίτση, Γιώργο Κυρίτση, Βούλα Νικολινάκου, Μανώλη Ζήκα, καθώς επίσης τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κύριο Μιχάλη Κουντούρη.

ΥΓ. Πάντα "άρρωστος " θύρα 7 και Ολυμπιακός ..»


Δείτε την ανάρτησή του στο instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου ήταν να δημιουργήσω τμημα taekwondo μέσα στον πιο ιστορικό και αγαπημένο μου σύλλογο.αυτο έγινε πραγματικότητα πριν από μερικά χρόνια και σαν επικεφαλής μαζί με τους συνεργάτες μου μαθητές μου και οικογένεια μου Νίκο κυριτση και γιωργο κυριτση καταφέραμε να στήσουμε ένα τμημα μια ομάδα από το μηδέν.μεσα σε αυτό το διάστημα όχι μόνο καταφέραμε να αυξήσουμε τα μέλη μας, όχι μόνο καταφέραμε να βγάλουμε πρωταθλητές παρά την νεότητα του τμήματος, αλλά κυρίως καταφέραμε να κάνουμε όλους τους μαθητές να αγαπήσουν αυτό το άθλημα και να κάνουν τον αθλητισμό και πρωταθλητισμό τρόπο ζωής.ανεβασαμε τον πηχυ πολύ ψηλά και ευχομαι τώρα ο σύλλογος να πάει ακόμα πιο ψηλά από την προπονήτρια που ανέλαβε να συνεχίσει το έργο μας.τελειωνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους ονομαστικά που συνεργάστηκαν μαζί μου όλο αυτό το διάστημα ,Νίκο Κυριτση,Γιωργο Κυριτση,Βούλα Νικολινακου,Μανώλη Ζηκα,καθώς επίσης τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κύριο Μιχάλη Κουντούρη. ΥΓ παντα "άρρωστος " θύρα 7 και Ολυμπιακός ..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Mouroutsos (@michalismouroutsos) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x