Betmasters

Μπάγερν – Μπεσίκτας: Στο κυνήγι του γκολ

Η Μπάγερν θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση σκοράροντας όσες περισσότερες φορές μπορεί απόψε, την ώρα που η Μπεσίκτας θα κυνηγήσει το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ.

Στο Μόναχο έχουμε θεωρητικά την άνιση μάχη ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπεσίκτας για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ασταμάτητη η Μπάγερν. Κερδίζει πλέον από συνήθεια. Εμεινε πίσω στο σκορ από τη Βόλφσμπουργκ, αλλά ανέβασε ρυθμούς και έφερε τούμπα την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο επικρατώντας με 2-1. Εφτασε τις 13 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Το πρωτάθλημα το έχει καθαρίσει προ πολλού.

Θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αλήθεια είναι ότι από τη μέρα που επέστρεψε ο Χάινκες έχει μεταμορφωθεί. Πέντε over στα έξι τελευταία ματς και δέκα σερί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συμπλήρωσε τέσσερα κολλητά νικηφόρα αποτελέσματα με ισάριθμα over. Απουσιάζει εδώ και καιρό ο κίπερ Νόιερ. Θα παραταχθεί με 4-1-4-1 έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Λεβαντόφσκι, ενώ στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Ριμπερί και Χάμες Ροντρίγκες, οι οποίοι θα πατάνε περιοχή.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x