Betmasters

Μπάγερν – Σάλκε: Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά στο Μόναχο

Μόνο σε θεωρητικό επίπεδο μπορεί να θεωρηθεί ντέρμπι ονομάτων το Μπάγερν – Σάλκε, με την πρωτοπόρο να σαρώνει τα πάντα στον διάβα της.

Το μεγάλο ματς της 22ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα διεξάγεται απόψε στην Αλιανζ Αρίνα του Μονάχου ανάμεσα στην πρωτοπόρο Μπάγερν και την τέταρτη Σάλκε.

Μπάγερν – Σάλκε

Το μεγάλο ντέρμπι ονομάτων της αγωνιστικής με παραδοσιακή αντιπαλότητα, αλλά και ξεκάθαρο φαβορί την Μπάγερν. Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα η ομάδα του Μονάχου ξεπέρασε το εμπόδιο της Μάιντζ με 2-0 εκτός έδρας μπαίνοντας δυνατά και χαλαρώνοντας στη συνέχεια. Μεσοβδόμαδα έκανε προπόνηση στον προημιτελικό του Κυπέλλου καθαρίζοντας την Πάντερμπορν με 6-0. Αρκετούς βασικούς έβαλε ο Χάινκες, πράγμα λογικό, αφού έχει καθαρίσει το πρωτάθλημα και πλέον ψάχνει το νταμπλ. Λείπει καιρό ο Νόιερ κάτω από τα δοκάρια. Έχει πετύχει 20 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν αλλάζει το 4-1-4-1 με τους Μίλερ, Ροντρίγκες, Ρόμπεν και Ριμπερί στη μεσαία γραμμή και τον Λέβα αιχμή του δόρατος στην επίθεση.

Δες όλη την ανάλυση του Μπάγερν - Σάλκε και της Μπουντεσλίγκα, καθώς και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x