Στίβος

Μπαίνει στους αγώνες ο Μπανιώτης

Ο Κώστας Μπανιώτης ολοκληρώνει σταδιακά την προετοιμασία του στην Αθήνα και ετοιμάζεται για επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Το γκρουπ του Γιώργου Τσούγκου βρίσκεται στην Αθήνα από τις 10 Νοεμβρίου, αφού επέλεξε τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει των διοργανώσεων του κλειστού στίβου.

«Όλα πήγαν πολύ καλά, αφού καταφέραμε να βγάλουμε μεγάλο όγκο δουλειάς δίχως προβλήματα. Οι εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά είναι πολύ καλές, ενώ μας βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες, που είναι εντελώς διαφορετικές από ότι στη Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου και αυτό μου επιτρέπει να γυμναστώ δίχως προβλήματα και να θέτω στόχους για τους αγώνες του χειμώνα», τόνισε αρχικά ο πρωταθλητής του ύψους και συμπλήρωσε πως:

«Μου αρέσουν οι διοργανώσεις που περιλαμβάνουν μόνο ύψος και για αυτό επέλεξα να ξεκινήσω τη χρονιά στις 26 Ιανουαρίου στο Χουστοπέτσε κι έπειτα να πάρω μέρος στο μίτινγκ του Τρίνετσκ. Στο πλάνο μου υπάρχει ένας ακόμη εκτός συνόρων αγώνας, μέσα στον Φεβρουάριο».

Στο γκρουπ του Γιώργου Τσούγκου γυμνάστηκε αυτό το διάστημα και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κ20, Αντώνης Μέρλος, που στο τέλος του 2018 επιστρέφει στις ΗΠΑ για να συνεχίσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x