Το γκρουπ του Γιώργου Τσούγκου βρίσκεται στην Αθήνα από τις 10 Νοεμβρίου, αφού επέλεξε τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει των διοργανώσεων του κλειστού στίβου.

«Όλα πήγαν πολύ καλά, αφού καταφέραμε να βγάλουμε μεγάλο όγκο δουλειάς δίχως προβλήματα. Οι εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά είναι πολύ καλές, ενώ μας βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες, που είναι εντελώς διαφορετικές από ότι στη Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου και αυτό μου επιτρέπει να γυμναστώ δίχως προβλήματα και να θέτω στόχους για τους αγώνες του χειμώνα», τόνισε αρχικά ο πρωταθλητής του ύψους και συμπλήρωσε πως:

«Μου αρέσουν οι διοργανώσεις που περιλαμβάνουν μόνο ύψος και για αυτό επέλεξα να ξεκινήσω τη χρονιά στις 26 Ιανουαρίου στο Χουστοπέτσε κι έπειτα να πάρω μέρος στο μίτινγκ του Τρίνετσκ. Στο πλάνο μου υπάρχει ένας ακόμη εκτός συνόρων αγώνας, μέσα στον Φεβρουάριο».

Στο γκρουπ του Γιώργου Τσούγκου γυμνάστηκε αυτό το διάστημα και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κ20, Αντώνης Μέρλος, που στο τέλος του 2018 επιστρέφει στις ΗΠΑ για να συνεχίσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ