Επικαιρότητα

Μπάκιγχαμ: Βίντεο με φρουρό να κάνει πιρουέτες!

Έρευνα στη Βρετανία για φρουρό των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ που φαίνεται σε βίντεο να … χορεύει εν ώρα υπηρεσίας, μπροστά σε ομάδα τουριστών που κοιτούσαν έκπληκτοι, χωρίς να πιστεύουν το θέαμα.

Το γνωστό επεισόδιο της δημοφιλούς κωμικής σειράς του Μίστερ Μπιν με τον πρωταγωνιστή να «παρενοχλεί» τον φρουρό του Μπάκιγχαμ, θύμισε αυτό που συνέβη στο παλάτι. Μόνο που ο γρεναδιέρος με την παραδοσιακή κόκκινη στολή και το φουντωτό σκούφο τα έκανε όλα μόνος του.

Ο βασιλικός φύλακας «συνελήφθη» από την κάμερα κινητού τηλεφώνου να κάνει κάποιες … χορευτικές φιγούρες έξω από το παλάτι, και τώρα κινδυνεύει να τιμωρηθεί για το χορό του.

Το διάρκειας τριών λεπτών βίντεο-κλιπ δείχνει τον στρατιώτη να εκτελεί πιρουέτες, φορώντας τον κόκκινο χιτώνα του, εν ώρα καθήκοντος, ενώπιον τουριστών.

Στην αρχή ο φρουρός φαίνεται να βαδίζει κανονικά πάνω-κάτω στο προαύλιο, αλλά ξαφνικά αρχίζει να κάνει κομψές πιρουέτες.

Κατόπιν σκύβει στο έδαφος, πιάνει κάτι και το βάζει στην τσέπη του.

Ύστερα παίρνει κωμική στάση, προσποιούμενος ότι γυαλίζει την μπότα του με τις γάμπες του ποδιού του.

Όλα αυτά προκαλούν τον γέλωτα των τουριστών, κι ένα παιδί ακούγεται στο βίντεο να λέει :

«Κοιτάξτε τον που στριφογυρίζει. Αυτό που κάνει είναι γελοίο. Νομίζει ότι θα του πουν και μπράβο;».

Δείτε το σχετικό video :




Η κωμική παράσταση του φρουρού έλαβε τέλος όταν πλησίασαν στο σημείο συνάδελφοί του.

Μπορεί όλα αυτά να «έσπασαν» τη σοβαροφανή ρουτίνα, κάνοντας τους τουρίστες να ξεκαρδιστούν, μία στρατιωτική πηγή, όμως, προειδοποίησε ότι «ανώτεροι αξιωματικοί δεν θα διασκεδάσουν καθόλου με το αυτοσχέδιο μπαλέτο…».

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x