Επικαιρότητα

Μπαλτάκος: Στροφή προς τα δεξιά, η μόνη λύση για τη ΝΔ

«Πιο Κέντρο δεν γίνεται. Πεθαίνεις» τόνισε, ενώ έκανε λόγο για εκδικητικούς ψηφοφόρους που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε για τις «Ρίζες»

Για την εκλογική ήττα της ΝΔ αλλά για τις «Ρίζες», το κόμμα που είχε προαναγγείλει πέρυσι μίλησε ο πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, Τάκης Μπαλτάκος.

Σε δηλώσεις του στον Βήμα Fm, ο κ. Μπαλτάκος στέλνοντας μήνυμα με πολλούς αποδέκτες είπε ότι «η ΝΔ αν στραφεί προς το Κέντρο – στο οποίο ήδη βρίσκεται – θα καταδικαστεί μονίμως, όχι πρόσκαιρα. Θα παίζει στη Β’ πολιτική Εθνική». «Πιο Κέντρο δεν γίνεται. Πεθαίνεις» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι το κόμμα πρέπει να ξαναγίνει κεντροδεξιό. Εξέφρασε μάλιστα την άποψη ότι «οι ψηφοφόροι πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ήταν εκδικητικοί, όχι γιατί υπάρχει κάποια ιδεολογία. Διότι το Κέντρο είναι κατάσταση και όχι ιδεολογία».

Αναφερόμενος στις «Ρίζες» εξήγησε ότι «τώρα, μετά από τις εκλογές, και όταν κάτσει λίγο ο χρόνος, θα ξαναγίνουν συζητήσεις, διότι δεν μπορεί η Ν.Δ. να έχει δεξιά της κόμματα, με τα οποία δεν μπορεί να μιλήσει και να συνεργαστεί και δεν υπάρχει κανένας διάλογος. Εκείνο που έλεγα και συνεχίζω να λέω είναι ότι η Ν.Δ. οπισθοχωρεί σε ένα κεντρώο κόμμα, ενώ η Ελλάδα είναι απαραίτητο να έχει ένα δεξιό κόμμα. Κανονικό δεξιό κόμμα, όπως οι Ιταλοί έχουν τους Χριστιανοδημοκράτες».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x