Γ' Εθνική

«Μπαμ» με Κυριακίδη ο Ιωνικός

Νέα μεταγραφική επιτυχία για τον Ιωνικό, που απέκτησε τον Ηλία Κυριακίδη, με θητεία σε Σούπερ Λίγκα και Ευρώπη με τις φανέλες των ΑΕΚ, ΑΕΛ και Εργοτέλης.

Η αρχή με τις μεταγραφικές «βόμβες» στον Ιωνικό είχε γίνει με τους Τσίγκα, Κατσίκη και σήμερα συνεχίστηκε με την απόκτηση του Ηλία Κυριακίδη!

Ο 29χρονος μέσος που ανακοινώθηκε, επιστρέφει στην ομάδα της Νίκαιας (στην Γ’ Εθνική), όπου είχε αγωνιστεί εκεί απ’ το 2003 μέχρι το 2005 κι ενώ πέρσι έπαιξε στην ΑΕΛ, απ’ την οποία αποχώρησε με… τριγμούς.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των ΑΕΚ, Εργοτέλη και Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, μετρώντας παρουσία σε Σούπερ Λίγκα και Europa League.

Ο Ηλίας Κυριακίδης δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ιωνικού μετά τις υπογραφές: «Σε εποχές οι οποίες χαρακτηρίζονται κυρίως από κρίσεις αξιών, αξιοπρέπειας και έλλειψη σεβασμού στον συνάνθρωπο, είμαι πανευτυχής, διότι οι άνθρωποι οι οποίοι διοικούν την ομάδα από την οποία ξεκίνησα το ποδοσφαιρικό μου ταξίδι με προεξέχοντες, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σαβουλίδη και τον τεχν.διευθυντή και πρώην αρχηγό μου στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα Γιάννη Ξανθόπουλο , με προσέγγισαν με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση. Επιθυμία μου είναι, πάντα με τη βοήθεια του δυναμικού, συσπειρωμένου κόσμου του Ιωνικού , να ξαναβιώσουμε σπουδαίες στιγμές και η ομάδα μας να ξανακερδίσει το σεβασμό όλης της φίλαθλης Ελλάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x