Κύπρος

«Μπαμ» με Ρίισε ο ΑΠΟΕΛ

Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΑΠΟΕΛ, καθώς απέκτησε τον Γιόν Άρνε Ρίισε, που έχει αγωνιστεί σε Premier League, Serie A και Championnat, ενώ έχει κατακτήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Την απόκτηση του Γιόν Άρνε Ρίισε ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ, χωρίς να γνωστοποιήσει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή 34 ετών με πολύ καλό βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί σε Championnat (Μονακό), Premier League (Λίβερπουλ, Φούλαμ) και Serie A (Ρόμα). Μάλιστα, με τους «κόκινους» κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2005, όταν και η ομάδα του νίκησε στα πέναλτι (3-3 κανονική διάρκεια) την Μίλαν.

inner

Από το 2011 μέχρι και πέρυσι αγωνιζόταν στην Φούλαμ, που υποβιβάστηκε στην Championship, ενώ είχε συμπαίκτες τους Μήτρογλου, Καραγκούνη. Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 έκανε 20 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα, τρεις στο League Cup και δύο FA Cup.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Νορβηγός δήλωσε:

Ο κυριότερος λόγος που αποφάσισα να συνεργαστώ με τον ΑΠΟΕΛ είναι επειδή μου προσφέρει μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Το γεγονός ότι αγωνίζεται στο UEFA Champions League και ταυτόχρονα διεκδικεί τους τίτλους στην Κύπρο είναι κάτι που πληροί τις φιλοδοξίες που πάντα έχω ως ποδοσφαιριστής. Για μένα αυτή η συνεργασία είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, για να αγωνιστώ ξανά στο κορυφαίο επίπεδο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων . Ο ΑΠΟΕΛ μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά στο Champions League και αυτό με κάνει πραγματικά χαρούμενο. Είναι κάτι που δεν περίμενα και αυτό με κάνει πολύ ευτυχισμένο. Ο όμιλος μας με Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άγιαξ είναι ένας όμιλος που θα είναι πολύ κλειστός σε ότι αφορά στην πρόκριση και ανυπομονώ να αγωνιστώ μαζί με τον ΑΠΟΕΛ απέναντι σε αυτές τις ομάδες.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα που έχει πάντα τους ίδιους στόχους. Να πρωταγωνιστεί στην Κύπρο και να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Είναι κάτι που έπαιξε ρόλο στην απόφαση σου;

Για μένα είναι πάντα στόχος να κερδίζω τρόπαια. Θέλω ως ποδοσφαιριστής να είμαι πάντα νικητής. Μισώ να χάνω. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τους ίδιους στόχους με μένα. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει σκληρά για να κερδίσει τις επιτυχίες. Αυτό θα κάνω και με τον ΑΠΟΕΛ. Για μένα παίζει σημασία να έχω κίνητρο και στόχους. Και η συνεργασία μου με τον ΑΠΟΕΛ περιλαμβάνει και τα δύο αφού είναι μια ομάδα που μπορεί να μου προσφέρει και να της προσφέρω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την συνεργασία. Και εγώ και η οικογένεια μου που ανυπομονεί να γνωρίσει καλύτερα την Κύπρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x