Betmasters

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη: Κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς

Στο Μαρόκο παίζεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς για Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη.

Απόψε διεξάγεται ο τελικός του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Αντιμέτωπες στο Μαρόκο για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς θα βρεθούν η πρωταθλήτρια (και κυπελλούχος) Μπαρτσελόνα και η φιναλίστ του κυπέλλου Σεβίλλη.

Aνάλυση

Αρκετά εύκολη ήταν η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος για την Μπαρτσελόνα, η οποία παρουσίασε μία σταθερή εικόνα καθ' όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν, μην αφήνοντας περιθώρια στις αντιπάλους της να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της. Οι «μπλαουγκράνα» μάλιστα, έκαναν και το νταμπλ, επικρατώντας με 5-0 στον τελικό του κυπέλλου επί της σημερινής τους αντιπάλου. Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα λέγαμε ότι η χρονιά ήταν απολύτως επιτυχημένη, παρ' όλα αυτά η αποτυχία στην Ευρώπη επισκίασε αυτά τα κατορθώματα.

Στον πάγκο συνεχίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θα ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στην προσπάθεια κατάκτησης του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Στα μεταγραφικά, οι κινήσεις που έγιναν ήταν καλές και σε θέσεις που η ομάδα… πονούσε. Πιο συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν ο χαφ Βιντάλ, ο στόπερ Λενγκλέ, ο εξτρέμ Μάλκομ και ο πιτσιρικάς Άρτουρ από τη Γκρέμιο. Παρελθόν αποτελούν ο εμβληματικός Ινιέστα και ο χαφ Παουλίνιο που γύρισε στην Κίνα. Στα φιλικά προετοιμασίας έπαιξε κυρίως με αναπληρωματικούς, γνωρίζοντας την ήττα με 2-4 από την Ρόμα και 0-1 από τη Μίλαν, ενώ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Τότεναμ.

Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο μπακ Σέρτζι Ρομπέρτο, ενώ δεν είναι έτοιμοι ο στόπερ Ουμτιτί, οι χαφ Ράκιτιτς και Κουτίνιο και ο φορ Σουάρες. Μέσι, Μουνίρ και Ντεμπελέ θα αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα των Καταλανών στο αποψινό ματς.

Δες εδώ το άρθρο για την ανάλυση και τα προγνωστικά του τελικού του Σούπερ Καπ Ισπανίας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x