Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Δεν παίρνουμε παίκτη στη θέση ‘3’»

Απέκλεισε το ενδεχόμενο προσθήκης στη θέση «3» μετά τους τραυματισμούς των Ντάρντεν και Παπαπέτρου ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Τι είπε για τα δυνατά τεστ του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα λάβει μέρος στο Gloria Cup αντιμετωπίζοντας την Τρίτη την Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς και του Στράτου Περπέρογλου και την Πέμπτη τη Μάλαγα του Κώστα Βασιλειάδη, ενώ την Παρασκευή μία εκ των Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Ερυθρού Αστέρα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Πάμε να παίξουμε το πιο δύσκολο τουρνουά όλης της προετοιμασίας. Αν δούμε τους αντιπάλους θα καταλάβουμε πως δεν έχουν καμία σχέση με το επίπεδο των ομάδων που παίξαμε στην Ιταλία. Μετά θα ακολουθήσει το τουρνουά στο Ρέθυμνο και έπειτα από αυτό θα μπούμε στις επίσημες υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής. Σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία της ομάδας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανταποκρίνονται θετικά», πρόσθεσε.

Παράλληλα απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ενίσχυσης στη θέση «3» μετά τους τραυματισμούς των Ντάρντεν και Παπαπέτρου. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουμε παίκτη στο “3”, ο Ντάρντεν το πολύ σε έναν μήνα θα είναι έτοιμος. Δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε άλλον παίκτη και θα περιμένουμε και τον Παπαπέτρου».

Ο Γιώργος Πρίντεζης με τη σειρά του είπε: «Σίγουρα είναι ένα τουρνουά με αντιπάλους επιπέδου Ευρωλίγκα. Είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ για εμάς, αλλά τα φιλικά είναι πάντα φιλικά. Νομίζω είμαστε σε καλό επίπεδο, η φιλοσοφία ουσιαστικά είναι ίδια με πέρσι, έχουν αλλάξει ελάχιστα στοιχεία τα οποία πρέπει να κατανοήσουν και οι νέοι παίκτες. Πιστεύω σε αυτό το κομμάτι είμαστε σε καλό επίπεδο».

Για τη δική του φυσική κατάσταση και εάν κατάφερε να ξεκουραστεί από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, ο 29χρονος φόργουορντ απάντησε πως «ο κόουτς μου έδωσε τέσσερις ημέρες άδεια, όσο μπόρεσα να ξεκουραστώ αυτές τις ημέρες ξεκουράστηκα και πλέον είμαι με το μυαλό και το σώμα στην προετοιμασία της ομάδας».

*Οι αγώνες του τουρνουά θα μεταδοθούν από το Novasports 3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x