Ισπανία

Μπέιλ: «Θα παραμείνω πολλά χρόνια στη Ρεάλ»

Την πρόθεση του να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά ακόμα χρόνια εξέφρασε ο Γκάρεθ Μπέιλ, μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο.

Όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξε έντονη φημολογία ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ ακούστηκαν πολλά για την πρόταση που ετοιμάζει ο βρετανικός σύλλογος για να κάνει δικό του τον Ουαλό μεσοεπιθετικό.

Ο διεθνής άσος μίλησε σε ραδιόφωνο σταθμό της Ισπανίας και ξεκαθάρισε ότι πρόθεσή του είναι να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά ακόμα χρόνια.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε πρόσφατη συνέντευξη μου ερωτήθηκα εάν είμαι ευχαριστημένος στη Ρεάλ και είπα πως είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω συμβόλαιο για πολλά χρόνια, περνάω καλά και κερδίζουμε πολλά τρόπαια και θέλω να συνεχίζω να το κάνω αυτό στη Ρεάλ», ανέφερε ο 25χρονος άσος στον «Cadena Ser» και στη συνέχεια μίλησε για την αγάπη του για τον ισπανικό σύλλογο:

«Μου άρεσε να βλέπω τα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης στη τηλεόραση. Είχαν πάντα τους καλύτερους παίκτες και έπαιζαν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Όταν έπαιζαν ήταν συναρπαστικά, ήμουν παθιασμένος με τη Ρεάλ. Μου άρεσε πολύ ο Ζιντάν και ο Ρονάλντο. Βλέποντας αυτούς τους δυο να παίζουν ενθουσιαζόμουν. Χάρη αυτών των δύο μ’ άρεσε πολύ η Ρεάλ».

Καταλήγοντας, ο Μπέιλ αναφέρθηκε στο κλειδί της επιτυχίας της «βασίλισσας της Ευρώπης» την τελευταία διετία: «Ο λόγος που κερδίσαμε τόσα πολλά τρόπαια είναι επειδή ο καθένας έδινε το καλύτερο του εαυτό στο γήπεδο. Στις προπονήσεις, στους αγώνες, όλοι έδειχναν ένα υψηλό επίπεδο».

Επιμέλεια: Κλεοπάτρα Νιφοράτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x