Επικαιρότητα

Μπείτε μέσα στο «πάρτι των οργίων» του μεγιστάνα ακινήτων στη βίλα των $12 εκατ. στη Νέα Υόρκη

Όταν ο 57χρονος Michel Madie έφτασε στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1980, έγινε γρήγορα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά ακινήτων.

Όταν ο 57χρονος Michel Madie έφτασε στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1980, έγινε γρήγορα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά ακινήτων.

Από τότε είναι επίσης μέρος μιας αυξανόμενης κοινότητας polyamorous, ενός swingers club που φιλοξενεί την ελεύθερη σεξουαλικότητα σε μια από τις πιο διάσημες κατοικίες του.

Ο μεγιστάνας παντρεύτηκε την τότε φοιτήτρια και νυν πολιτικό μηχανικό Rasmus Foyer, από την Σουδία, το Δεκέμβριο του 2015 σε ένα οίκημα 12 εκατομμυρίων δολαρίων που μετατράπηκε σε εκκλησία στο Χάρλεμ και ονομάστηκε «Taj Marharlem».

Σύμφωνα με το Narrative, ένας στους πέντε επισκέπτες ήταν νυν ή πρώην εραστές του ζευγαριού.

Το πάρτι του γάμου κράτησε 24 ώρες, ξεκινώντας με ένα παραδοσιακό αλγερινό δείπνο, ακολουθούσε χορός με χορευτές φλαμένκο, ακροβάτες και μουσική από διάσημους deep house Djs.

Από τότε που μετακόμισε στο τεράστιο σπίτι, η Madie έχει λάβει αμέτρητες καταγγελίες από τους γείτονες οι οποίοι λένε ότι είναι ένα club χωρίς άδεια. Αλλά τίποτα δεν πτοεί το ζευγάρι.

Ο φωτογράφος Jonathan Alpeyrie ακολούθησε το παντρεμένο ζευγάρι που διασκέδαζε με τους καλεσμένους στο σπίτι τους και επισκέφθηκαν και άλλα αντίστοιχα πάρτι σε όλη την πόλη, με θέμα την ανταλλαγή ζευγαριών.

Η λέξη Polyamory, προέρχεται από την ελληνική λέξη «πολύ» που σημαίνει πολλά και τη λατινική λέξη «Amor», που σημαίνει αγάπη και είναι μια πρακτική και η επιθυμία για στενή σχέση που περιλαμβάνει περισσότερα από δύο άτομα με τη γνώση και τη συναίνεση όλων των εμπλεκομένων.

Η εμπιστοσύνη και η εχεμύθεια είναι ζωτικής σημασίας, αν κάποιος επιθυμεί να ενσωματωθεί και να παραμείνει εντός αυτών «Poly κοινοτήτων». Η Νέα Υόρκη έχει πολλές Poly-ομάδες και υποομάδες με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις.





































Πηγή: newmoney.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x