Betmasters

Μπενφίκα - ΑΕΚ: Το πρώτο διπλό στο Champions League;

Αδιάφορες είναι τόσο η Μπενφίκα, όσο και η ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Αυτό μπορεί να είναι και ευκαιρία για την «Ένωση»!

Τόσο η Μπενφίκα όσο και η ΑΕΚ δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο στην τελευταία αγωνιστική του Champions League. Όμως, τα 2.700.000 της νίκης, αλλά και τα 900.000 ευρώ της ισοπαλίας, είναι πάντα... γλυκά.

Για την ΑΕΚ υπάρχει και ένα επιπλέον κίνητρο. Είτε να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό στους ομίλους, ώστε να μην τερματίσει με μηδέν, είτε να πετύχει και το πρώτο της διπλό σε ομίλους Champions League.

Οι Πορτογάλοι θα κάνουν rotation, σε αντίθεση με την ΑΕΚ, η οποία θα κατεβάσει ότι καλύτερο έχει. Σε κανένα παιχνίδι από αυτά που έπαιξε, δεν ήταν κακή η ΑΕΚ. Θυμίζουμε οτι κράταγε την ισοπαλία στο ημίχρονο μέσα στο Άμστερνταμ, ήταν εκπληκτική στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μπενφίκα για 70 λεπτά, ισοπαλία με την Μπάγερν στο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, ήττα με αξιοπρέπεια από τη Μπάγερν στο Μόναχο και άλλη μια ισοπαλία στο ημίχρονο με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ. Ένα βαθμό τουλάχιστον τον άξιζε η ΑΕΚ στο φετινό CHL και θα πάει να πάρει ότι της αναλογεί στη Λισαβόνα.

Δες τι πληρώνει το διπλό της ΑΕΚ στην Πορτογαλία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x