Βόλεϊ

Μπήκε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Σμιτ: «Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ»

Το θερμό καλωσόρισμα που του επεφύλαξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού τόνισε ο Γκάβιν Σμιτ, στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης (6/9) ο Γκάβιν Σμιτ.

Ο Καναδός διαγώνιος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί και λίγες ώρες μετά έδωσε το παρών στο Ρέντη, για να ενσωματώθηκε στην προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Πριν την έναρξη του προγράμματος τον καλωσόρισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και στη συνέχεια τον παρουσίασε στους νέους του συμπαίκτες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γκάβιν Σμιτ ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και αυτό τον μεγάλο σύλλογο για τον οποίο έχω ακούσει πολλά και εξαιρετικά πράγματα. Γνωρίζω ότι η νέα μου ομάδα έχει μεγάλη ιστορία, πολύ καλά αποτελέσματα, με στόχο να πρωταγωνιστεί, να κατακτάει τίτλους και να έχει στη σύνθεσή της τους καλύτερους αθλητές. Δεν αισθάνομαι καμία πίεση. Μου αρέσει που θα αγωνιστώ για αυτό το σύλλογο που ήδη έχω διαπιστώσει ότι είναι εξαιρετικός οργανισμός μεπολύ καλούς ανθρώπους. Τέλος ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας για το ζεστό καλωσόρισμα. Έχω λάβει πολλά μηνύματα μέχρι στιγμής στα social media και είμαι ενθουσιασμένος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x