Στίβος

Μπίμον στον ΣΠΟΡ FM θυμάται για το ρεκόρ του 1968! (audio)

Σε δηλώσεις του στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο ο Αμερικανός άλτης περιγράφει συναισθήματα, σκέψεις και στιγμές του μεγάλου ρεκόρ του 1968.

Μνήμες από το 1968 και ένα μεγάλο άλμα που έχει μείνει στην ιστορία του κλασικού αθλητισμού ξύπνησαν το πρωί του Σαββάτου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην εκπομπή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, «Τα Διαμάντια είναι Παντοτινά» οι ακροατές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον μεγάλο Αμερικανό άλτη, Μπομπ Μπίμον να περιγράφει στις στιγμές, τις σκέψεις αλλά και να μιλά για τα συναισθήματα του την ημέρα που πέτυχε το μεγάλο ρεκόρ (8.90μ.) στο Μεξικό.

«Αισθανόμουν καλά. Θυμάμαι ότι πήγα στον διάδρομο για το άλμα. Στο μυαλό μου το είχα ξανακάνει, είχα ξανατρέξει τη διαδρομή αυτή αλλά, πάντα, είναι κάτι διαφορετικό να το ζεις», ανέφερε και συνέχισε:

«Έβλεπα ότι το μετρούσαν το άλμα για ώρα και μου είχε κάνει εντύπωση... Έφερναν και άλλη μεζούρα για να το μετρήσουν γιατί δεν έφτανε αυτή που είχαν. Και έρχονται και μου λένε έχεις κάνει τεράστιο άλμα. Έχεις φτάσεις στα 9 μέτρα. Μου πήρε χρόνο να το καταλάβω. Και όταν το έκανα παραλίγο να λιποθυμήσω. Εκείνες οι στιγμές παραμένουν πολύ σημαντικές. Αισθανόμουν ότι βρίσκομαι κάπου ανάμεσα στον χρόνο και στο διάστημα», ανέφερε.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από τον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6:



Δείτε το μεγάλο άλμα του Μπίμον:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x