Χάντμπολ

Μπορεί την πρόκριση η ΑΕΚ

Ήττα της Ένωσης με 29-25 από την Γκέζτεπε στην Τουρκία

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 29-25 από την Γκέζτεπε στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Τσάλεντζ Καπ που διεξήχθη στη Σμύρνη μπροστά σε 2.500 θεατές.

Η Ένωση βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 8 γκολ (25-17) στο 45’, αλλά κατάφερε να μειώσει την διαφορά στα τέσσερα τέρματα, ένα αποτέλεσμα που αφήνει σημαντικές ελπίδες για πρόκριση στον επαναληπτικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:00 στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, αυτό το αποτέλεσμα ήρθε απέναντι σε μια ομάδα που έχει μπάτζετ πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ και ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο τον Ιανουάριο, ενώ η ΑΕΚ είχε πολλά χαμένα σουτ από τα έξι μέτρα, ενώ δεν πήρε καθόλου βοήθειες από τους τερματοφύλακες της, οι οποίοι βρέθηκαν σε άσχημη ημέρα.

ΓΚΕΖΤΕΠΕ – ΑΕΚ 29-25 (16-12 ημχ.)
ΓΚΕΖΤΕΠΕ (Μερτ Γεντικαρά): Χατσίογλου, Εντς, Οζμουσούλ, Κριωτσίκοφ, Γάτκιν, Όρνεκ 6, Κέβιτς 3, Ναλμπάντογλου 5, Ντίρεκ 1, Καραρσλάν, Βουκίσεβιτς 1, Τσάτκιν, Κάκιτς, Τσελέμπι 2, Σουίρεφ 5, Γιλντίζ
ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 4, Γεωργιάδης, Χόγκας 6, Ζαμπούνης 4, Π. Νικολαΐδης, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 2, Δομπρής, Βαμβακάς 1, Αργυρού 3, Βραζάλιτσα 1, Μυλωνάς 3.
Διαιτητές: Ερσοφ – Παβλιούκοφ (Ρωσία) Δίλεπτα: 4-6 Πέναλτι: 5/6-1/2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x