Stoiximan Super League

«Μπορούμε να σκοράρουμε, δύσκολο το να μην δεχθούμε γκολ»

Αισιόδοξος ότι μπορεί να σκοράρει ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Μάιντς εμφανίστηκε ο Γιώργος Ζησόπουλος, αλλά τόνισε ότι είναι δύσκολο να μην δεχθούν τέρμα οι Αρκάδες.

Γιορτή για τον Αστέρα Τρίπολης χαρακτήρισε το ματς με την Μάιντς ο Γιώργος Ζησόπουλος και τόνισε πως αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα διεκδικήσει την πρόκριση στα play-off του Europa League. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θέλει να πετύχει ένα γκολ την Πέμπτη (31/7, 21:30) κόντρα στη γερμανική ομάδα και ο 30χρονος μεσοαμυντικός ανέφερε μέσω της Nova ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Ωστόσο, επισήμανε ότι είναι δύσκολο να κρατήσει το «μηδέν».

Αρχικά, ο Ζησόπουλος τόνισε στον Χρήστο Καούρη, λίγο πριν την αναχώρηση των Αρκάδων για τη Γερμανία: «Σίγουρα κάθε ματς στην Ευρώπη για μια ομάδα όπως ο Αστέρας Τρίπολης είναι ιστορικής σημασίας. Πάμε σε μια ομάδα μεγάλη στη Γερμανία, σε ένα πολύ καλό γήπεδο, το οποίο γεμίζει με κόσμο. Ότι και να γίνει για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι γιορτή. Για τον Αστέρα Τρίπολης η συμμετοχή στα κύπελλα της Ευρώπης είναι κάτι μεγάλο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση και να γράψουμε μια ακόμα σελίδα ιστορίας για αυτή την ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Απέναντι σε αυτές τις ομάδες είναι δύσκολο να κοιτάξεις μόνο να κρατήσει το μηδέν στα νώτα σου. Πιστεύω ότι μπορούμε να σκοράρουμε. Έχουμε δείξει ότι σκοράρουμε σχεδόν σε όλα τα ματς του περσινού πρωταθλήματος και στα δυο ματς με τη Ροβανιέμι, οπότε πιστεύω πως αν πετύχεις ένα γκολ σου δίνει περισσότερες πιθανότητες για τη ρεβάνς στην έδρα μας. Από εκεί και πέρα, θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, με τακτική και συνέπεια, όπως έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια. Ο προπονητής μας έχει μιλήσει για κάποια πράγματα. Η ομάδα είναι έτοιμη και έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα, από ότι έκανε στα δυο ματς με τη Ροβανιέμι. Οπότε θα πάμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και ας πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x