Europa League

«Μπορούμε την ανατροπή»!

Την πίστη του πως η Μίντιλαντ μπορεί να φτάσει σε ανατροπή του 4-1 από τον Παναθηναϊκό και να ξαφνιάσει την Ευρώπη, εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας, Γκλεν Ρίντερσχολμ.

Η νίκη αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της Μίντιλαντ στη ρεβάνς της ήττας με σκορ 4-1 από τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Europa League, όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Γκλεν Ρίντερσχολμ.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως υπάρχει πίστη στις τάξεις του συλλόγου ακόμη και για ανατροπή του σκορ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στους ομίλους. Έχουμε αναλύσει αρκετά το πρώτο παιχνίδι και ελπίζουμε να μάθαμε από τα λάθη μας. Πιστεύουμε πως μπορούμε να φτάσουμε στην ανατροπή. Η ομάδα έχει στόχο να ξαφνιάσει την Ευρώπη. Θα κυνηγήσουμε το ενδεχόμενο να βρεθούμε στην φάση των ομίλων. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, να λάμψουμε και να κάνουμε μια από τις ιστορικότερες ανατροπές που έχει καταφέρει ομάδα από την Δανία.

Ο πρώτος μας στόχος είναι να πάρουμε τη νίκη. Μετά, να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στους ομίλους. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι επιθετικά και να δημιουργήσουμε τις περισσότερες ευκαιρίες.

Πρέπει να επιτεθούμε από το ξεκίνημα για να φτάσουμε στις συνθήκες της νίκης. Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως δεν θα δεχτούμε γκολ. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου. Είναι ο 12ος παίκτης μας και μπορούν να φτιάξουν μία ατμόσφαιρα που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στο στόχο μας. Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντι του μια καλοστημένη άμυνα για να μην βγαίνουν στις αντεπιθέσεις και την ίδια στιγμή εμείς να είμαστε αξιόπιστοι στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x