Βόλεϊ

Μπόσκαν: «Είμαστε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία»

Στην ψυχραιμία και στη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης απέδωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην Κηφισιά ο Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Ο Σέρβος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως είναι πάντα δύσκολο να νικήσεις όταν όλοι λένε πως είσαι σίγουρα κυπελλούχος Ελλάδος και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην ομάδα των βορείων προαστίων, δίνοντας σύνθημα για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ειδικά, στα κρίσιμα σημεία του αγώνα διατηρήσαμε τη συγκέντρωση και την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη. Τόνισα στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι ότι είναι δύσκολο να παίξεις έναν αγώνα τον οποίο όλοι θεωρούν ότι τον έχεις κερδίσει πριν καν αρχίσει. Περίμενα ότι θα ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά δεν ήξερα πόσο.

Η Κηφισιά είναι μια καλή ομάδα, με καλούς και έμπειρους παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν να παίζουν τέτοια παιχνίδια και είδαν όλοι σήμερα για το τι είναι ικανοί να κάνουν όταν παίζουν καλά. Εμείς κερδίσαμε τον τίτλο και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια.

Επόμενος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο δρόμο, γιατί ξεκινάμε από το "μηδέν". Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να νικάμε».

Ο Κώστας Αρσενιάδης τόνισε πως: «Παίξαμε καλά. Μας άξιζε να πάμε στο τάι μπρέικ. Κάναμε αυτό που είπαμε πριν το παιχνίδι, δηλαδή να παίξουμε με ψυχή. Στο πρώτο σετ, μπήκαμε φοβισμένα.

Δυστυχώς, χάσαμε στις λεπτομέρειες. Δεν ξέρω τι δηλώσεις να κάνω και πως να νιώσω. Να χαρώ ή να στεναχωρηθώ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και συγχαρητήρια στην ομάδα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x