Ιταλία

Μπουφόν: «Το… μούσι μου άσπρισε, αλλά έχω ακόμα τρέλα»

Αν και τα χρόνια πέρασαν και τα γένια του Μπουφόν άρχισαν να ασπρίζουν, ο ίδιος νοιώθει πως ακόμα έχει αρκετή τρέλα και πως το σώμα του είναι σε πολύ καλή κατάσταση ώστε να συνεχίζει να παίζει.

Η νίκη της Γιουβέντους με 2-0 απέναντι στη Λιβόρνο έδωσε τη δυνατότητα στη «γηραιά κυρία» να ξεπεράσει τη Ρόμα, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αυτή η νίκη όμως έδωσε τη δυνατότητα στο Τζίτζι Μπουφόν να χαρεί περισσότερο τη συμπλήρωση 500 συμμετοχών στη Serie A.

Οι «μπιακονέρι» επικράτησαν στην Τοσκάνη, κρατώντας για πέμπτο συνεχή αγώνα απαραβίαστη την εστία τους. Για τη νίκη αλλά και για 500η του συμμετοχή ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους δήλωσε στο site της ομάδας:

«Το ότι κερδίσαμε, πιάσαμε κορυφή και δεν δεχτήκαμε γκολ σίγουρα μου φτιάχνει τη διάθεση. Σκεπτόμενος βέβαια τα γκολ που έφαγα στη Φλωρεντία μέσα σε 15 λεπτά χρειάστηκα πέντε παιχνίδια σαν το σημερινό για να νιώσω καλά».

Στη συνέχεια ο Μπουφόν προσέθεσε: «Ήμασταν σε εγρήγορση, μειώσαμε τα ατομικά λάθη και παίζουμε καλά».

Όσο για τις 500 συμμετοχές που συμπλήρωσε δήλωσε: «Ξεκίνησα να παίζω στην εφηβεία μου και δεν είχα πολλά γένια. Τώρα πια έχω μούσι και παρατηρώ πως έχει και λίγες άσπρες τρίχες αλλά έχω ακόμα την τρέλα να το κάνω. Χαίρομαι πολύ που έφτασα εδώ. Νοιώθω πιο δυνατός από όταν ήμουν στα νιάτα μου και όταν είμαι συγκεντρωμένος δύσκολα κάνω λάθος».

«Πιστεύω πως ακόμα έχω καιρό μπροστά μου και όσο νοιώθω δυνατός θα παίζω», ολοκλήρωσε ο 35χρονος Μπουφόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x