Μουσική

Μπουρούσης: «Εμπειρία να παίξεις σε βίντεο κλιπ του Γονίδη» (video)

Για την απόφασή του να συμμετάσχει στο βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του αγαπημένου λαϊκού καλλιτέχνη μίλησε ο διεθνής σέντερ.

Χαρούμενος για τη συμμετοχή του στο βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του Σταμάτη Γονίδη, με τίτλο «Χαλί θα γίνω», δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης στην εκπομπή «Ooh la la!» του ΣΚΑΪ.

«Ήταν κάτι της στιγμής. Με κάλεσαν, είναι φίλος ο Σταμάτης (Γονίδης). Γνωριζόμαστε από την Κύθνο πολλά χρόνια και από τη στιγμή που είχα ελεύθερο χρόνο να έρθω να παίξω σε βίντεο κλιπ. Ήταν εμπειρία για εμένα, αφού μου αρέσει το λαϊκό τραγούδι και ο Σταμάτης Γονίδης», δήλωσε ο διεθνής σέντερ.

Στη συνέχεια, απάντησε σε ερώτηση της Σάσας Σταμάτη για την απόφασή του να παίξει στην Κίνα, με την προσαρμογή στην αρχή να είναι δύσκολη, αλλά με την παρουσία της οικογένειάς του όλα πήγαν πολύ καλά.

Καταλήγοντας, ο Μπουρούσης μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του και τον τραυματισμό που είχε στα γόνατα, πριν από 18 χρόνια και χρειάστηκε να υποβληθεί σε μία απαιτητική χειρουργική επέμβαση και εκεί φοβήθηκε μήπως σταματήσει πρόωρα το όνειρό του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x