Gossip

Μπράντλεϊ και Lady Gaga θα αποκαλύψουν τη σχέση τους σύντομα - Το δημοσίευμα

Με έκπληξη αντέδρασαν όλοι όσοι είδαν το δημοσίευμα που προχωράει σε αποκαλύψεις για τα σχέδια των δυο σταρ.

Ο χωρισμός του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Ιρίνα Σάικ δεν στανματάει να συζητιέται και να αναπαράγεται μαζί με τους πιθανούς λόγους της ρήξης τους. Βέβαια, ο πρώτος λόγος που όλοι δίνουν και θέλουν να πιστεύουν ότι είναι ο αληθινός, είναι η σχέση του με τη συμπρωταγωνίστρια του Lady Gaga και την εκρηκτική χημεία που προέκυψε ανάμεσά τους.

Το διαδίκτυο βοούσε για την κρυφή σχέση τους, ενώ η κρίση Κουπερ-Σάικ ήταν δεδομένη. Λίγους μήνες μετά από τα πρώτα δημοσιεύματα έγινε πραγματικότητα αυτό που έλεγαν οι μέχρι τότε κακές γλώσσες και το ζευγάρι τράβηξε ξεχωριστούς δρόμους.

Ρεπορτάζ του περιοδικού OK! Australia ισχυρίζεται ότι η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός μετά από τον χωρισμό του, είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν τη σχέση τους πολύ σύντομα. Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα γράφεται ότι σε μικρό χρονικό διάστημα από τώρα θα κάνουν μαζί μία δημόσια εμφάνιση.

Κάποιες άλλες πηγές, όμως, λένε ότι η Lady Gaga δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση λόγω των φημών και των δημοσιευμάτων για εμπλοκή της στη σχέση του ζευγαριού. Συμπληρώνουν ότι αρνείται κατηγορηματικά κάθε είδους συναισθηματική σχέση με τον ηθοποιό.

Αυτό είναι το εξώφυλλο του περιοδικού



Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x