Γενικά

Μυστικά για τα μαλλιά Rooney-Welker

Μάθετε όσα γνωρίζουν οι άσοι του ποδοσφαίρου πριν κάνουν την επέμβαση που τους μεταμορφώνει.

Advertorial

Από τον Wayne Rooney μέχρι τον Wes Welker, αστέρι του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, πολλοί αθλητές αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην αραίωση που αντιμετωπίζουν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η μέθοδος μεταμόσχευσης που επέλεξαν ονομάζεται FUE. Ρωτήσαμε για την μέθοδο και για την τιμή στη μεταμόσχευση μαλλιών FUE τον πλαστικό χειρουργό Δρ Αναστάσιο Βεκρή, επιστημονικό διευθυντή της κλινικής Advanced Hair Clinics που βρίσκεται στην Αθήνα.

Θα έχω σημάδια μετά τη μεταμόσχευση FUE;
Αναστάσιος Βεκρής: Η μέθοδος FUE δεν αφήνει σημάδια και ουλές και αυτό τη διαφοροποιεί από μια παλαιότερη τεχνική, την λεγόμενη FUT ή Strip, η οποία εφαρμόζεται ακόμη. Στην σύγχρονη FUE ο γιατρός δεν αφαιρεί κάποια λωρίδα δέρματος για να πάρει τα τριχοθυλάκια, αλλά τα εξάγει ένα προς ένα από τη δότρια περιοχή και τα εμφυτεύει στη λήπτρια. Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία. Ο ασθενής επιστρέφει στις δραστηριότητές του από την επόμενη μέρα. Οι αθλητές επιλέγουν αυτή την τεχνική καθώς η σωματική άσκηση πραγματοποιείται μέσα σε 1 εβδομάδα.

inner

Δεν έχω πολλά μαλλιά. Από πού θα πάρει ο γιατρός τα τριχοθυλάκια;
Αναστάσιος Βεκρής: Επιλέγουμε την γερή, ασφαλή δότρια περιοχή στο πίσω μέρος του κεφαλιού και από εκεί εξάγουμε τα τριχοθυλάκια ένα προς ένα και τα εμφυτεύουμε σε άλλες περιοχές, είτε στην κορυφή του κεφαλιού είτε αλλού. Αν η δότρια χώρα είναι φτωχή η δεύτερη επιλογή μας είναι να πάρουμε τριχοθυλάκια από τα γένια και η τρίτη από το στέρνο.

Πότε θα φανεί το αποτέλεσμα;
Αναστάσιος Βεκρής: Τα τριχοθυλάκια στην αρχή πέφτουν λόγω μεταφοράς, αλλά η ρίζα τους παραμένει- και μετά φυτρώνουν σταδιακά από τον 2ο μήνα. Ένα χρόνο μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών έχουμε το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Ποιά είναι η τιμή της μεταμόσχευσης FUE;
Αναστάσιος Βεκρής: Η τιμή της μεταμόσχευσης FUE για τα μαλλιά διαμορφώνεται ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, την ποιότητα της δότριας και τις ανάγκες του ασθενούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x