Mini Football

«Να δείξουμε την ποιότητα μας»!

Διαβάστε τις δηλώσείς του νέου τεχνικού διευθυντή της Ελληνικής ομάδας minifootball, Σταμάτη Αργύρη.

Ο Σταμάτης Αργύρης είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ελληνικής ομάδας minifootball, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για το EMF EURO, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 28 Αυγούστου στην Ουγγαρία.

Ο κ. Αργύρης θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του τεχνικού team στη νέα προσπάθεια της ομάδας μας ενόψει Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ουγγαρίας και φυσικά θα δώσει το παρόν και στην πρώτη για φέτος συγκέντρωση στις 4 Απριλίου στο Μπόχουμ της Γερμανίας. Ο Αποστόλης Γκαϊφύλλιας αποκτά ένα σημαντικό στήριγμα πλέον καθώς ο κ.Αργύρης ως επικεφαλής του Δικτύου των Πράσινων Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ως γυμναστής στην ιδιότητα και ως επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του Δούκα στην Α Εθνική futsal.

Το Total έπαιξε, παίζει και θα παίζει για πολύ καιρό ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στις καρδιές των Ελλήνων μέσω της υποστήριξης του στην Ελληνική Ομάδα Minifootball.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις επίσημες ανακοινώσεις, ο κ. Αργύρης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την ανάληψη του νέου του ρόλου: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συμβάλλω κι εγώ στην μεγάλη προσπάθεια της Ελληνικής ομάδας minifootball για μία διάκριση στο επερχόμενο EMF EURO 2016. Η πρόταση που μου έγινε ήταν μία άκρως ευχάριστη έκπληξη και επιθυμώ πλέον να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην πολύ καλά οργανωμένη προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια.”

H UMBRO έχει κάνει θεαματικό come back τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική Ομάδα Minifootball και με συμφωνία 3 ετών είναι η εταιρία που την ντύνει με ό,τι καλύτερο και ό,τι πιο ποδοσφαιρικό κυκλοφορεί στην αγορά!

Ποιες είναι λοιπόν οι πρώτες κινήσεις των Γκαϊφύλλια και Αργύρη, οι οποίοι σήκωσαν αμέσως τα μανίκια; “Κάναμε μία πρώτη συνάντηση για τους βασικούς μας άξονες και ενημερώθηκα άρτια από τον προπονητή της ομάδας. Τώρα έχουμε μπροστά μας το Μπόχουμ της Γερμανίας, όπου εκεί θα βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα και θα καταστρώσουμε στη συνέχεια με περισσότερη σαφήνεια τα σχέδια μας”.

H mybet βρίσκεται ενεργά στο πλευρό της Ελληνικής Ομάδας Minifootball και αποτελεί έναν ακόμα σύμμαχο στην μεγάλη πρόκληση του miniEURO.

Για τον νέο τεχνικό διευθυντή της Ελληνικής ομάδας minifootbal, το EMF EURO 2016 της Ουγγαρίας θα βρει την χώρας μας πιο ενισχυμένη: “Η Ελληνική Ομάδα δυναμώνει χρόνο με το χρόνο, χάρη στην πολύ καλή της οργάνωση και τον ζήλο των παικτών και των στελεχών της. Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει καλό κλίμα και θα δουλέψουμε όσο χρειάζεται για να βγει αυτή ακριβώς η ποιότητα και στον αγωνιστικό χώρο. Η κλήρωση που μας έφερε απέναντι στην Κροατία, την Αγγλία και την Κύπρο δεν μας αφήνει την δυνατότητα να εφησυχαστούμε, αφού σε τέτοιο επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Πρέπει όμως να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να προχωρήσουμε για να δείξουμε έτσι την ποιότητα μας στο γήπεδο”.

To iyouth υποστηρίζει την Ελληνική Ομάδα, την ταξιδεύει στην Ευρώπη από άκρη σε άκρη και να συνδέει το όνομά του μαζί της, ως το πλέον νεανικό και πρωτοπόρο ταξιδιωτικό γραφείο.

Το EMF EURO υπενθυμίζουμε πως αποτελεί κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο χώρο του minifootball (μετονομάστηκε προσφάτως από miniEURO) και είναι διοργάνωση της EMF (European Minifootball Federation) της οποία τα δικαιώματα έχουν στην Ελλάδα τα κανάλια novasports.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x