Stoiximan Super League

«Να εξασφαλίσουμε την παραμονή»

Στόχος της ομάδας του Εργοτέλη είναι κατά πρώτο λόγο να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία και μετά ό,τι περισσότερο τόσο το καλύτερο κατά τον αρχηγό της ομάδας Ντιέγκο Ρομάνο.

Την παραμονή στην κατηγορία έθεσε ως βασικό στόχο ο αρχηγός του Εργοτέλη Ντιέγκο Ρομάνο σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο site της ομάδας, ενώ για ό,τι περισσότερο επιτευχθεί τόσο το καλύτερο θα είναι.

Επιπλέον μίλησε για την πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο, αλλά και για τη δική του απόδοση, ενώ έδωσε και ευχές για το νέο έτος.

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Ρομάνο στο site του Εργοτέλη:

Για τον πρώτο γύρο

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς, αλλά σε πολλά παιχνίδια ήμασταν άτυχοι. Είμαστε μια ομάδα με καινούργια πρόσωπα, καλό προπονητή και έχουμε περιθώρια να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Για την δική του παρουσία

«Θα μπορούσα να έχω προσφέρει περισσότερα στην ομάδα, πιο πολλά γκολ και περισσότερες ασίστ. Θα δίνω πάντα το 100% για να είμαι καλύτερος για την ομάδα στο δεύτερο γύρο.
Είμαι ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, αγαπώ πολύ την ομάδα και θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό
».

Για τα 5,5 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα

«Από την πρώτη μέρα που ήρθα στο Ηράκλειο με υποδέχτηκαν όλοι με πολλή αγάπη, με έκαναν να νιώσω πολύ όμορφα και γι’ αυτό πήρα την απόφαση να ζήσω με την οικογένεια μου στο Ηράκλειο.
Την πρώτη μέρα που ήρθα δεν περίμενα ότι θα μείνω τόσα χρόνια στην ομάδα. Στην αρχή υπέγραψα για δύο χρόνια, ωστόσο όλα ήταν υπέροχα και στη συνέχεια ανανεώσαμε τη συνεργασία μας και φτάσαμε έως εδώ
».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Εργοτέλης στον δεύτερο γύρο

«Ο πρώτος στόχος είναι να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία και μετά ό,τι καλύτερο έρθει είναι ευπρόσδεκτο. Πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι στον δεύτερο γύρο για να προσφέρουμε χαρά και στους φιλάθλους μας».

Τι εύχεται για το 2014

«Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους του Εργοτέλη, στους φιλάθλους και σε όλο τον κόσμο υγεία, πολλές επιτυχίες και να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x