Βόλεϊ

Να πανηγυρίσει μπροστά στον κόσμο του ο ΠΑΟΚ

Να «καθαρίσει» το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο του, που αναμένεται να γεμίσει ξανά το κλειστό της Πυλαίας θέλει ο ΠΑΟΚ, που θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για το τρίτο ματς των τελικών της Volleyleague.

Τέλος στη σειρά των τελικών θέλει να βάλει στο κλειστό της Πυλαίας ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα υποδεχτεί την Τετάρτη (29/4) στις 19.00 τον Ολυμπιακό, κρατώντας με 2-0 τα ηνία στις νίκες.

Ο «δικέφαλος» θέλει να δώσει το τελειωτικό χτύπημα, προκειμένου να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο του, που θα είναι και το πρώτο της ιστορίας του.

Στο πλευρό του αναμένεται να έχει και πάλι τον κόσμο, που γεμίζει το «παλατάκι» και στηρίζει δυναμικά τον σύλλογο, ενώ μαζί του είναι και η παράδοση, αφού δεν έχει γίνει στο παρελθόν ανατροπή από 2-0.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης θα έχει στο πλευρό του όλους τους παίκτες, με τον Σαφράνοβιτς να συνεχίζει να αγωνίζεται με πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο.

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» τόνισε πως βασικό στοιχείο του ματς είναι η συγκέντρωση, αφού οι παίκτες του δεν πρέπει να εφησυχάσουν, ούτε να παρασυρθούν απ’ τον κόσμο.

«Ξέρω ότι θα πάρει φωτιά το γήπεδο. Θα έχει πολύ κόσμο. Αλλά εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην τακτική, να έχουμε ενέργεια. Το χάσαμε λίγο σήμερα, υπάρχουν και τα σκαμπανεβάσματα. Όποιος θα έχει τη μεγαλύτερη υπομονή θα κερδίσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x