Ελλάδα

«Να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ρεθύμνου επί του Κοροίβου ο Χάρης Μαρκόπουλος, με τον προπονητή της ομάδας της Αμαλιάδας να τονίζει πως όλοι τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι.

Το συντομότερο δυνατόν θα πρέπει να ξεχάσουν στον Κόροιβο Αμαλιάδας την ήττα από το Ρέθυμνο και να επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Σκουρτόπουλο για τα καλά του λόγια και να τον συγχαρώ, γιατί αυτό που θέλει να παίξει η ομάδα του, το παίζει και το ακολουθεί κατά γράμμα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξέραμε ότι το Ρέθυμνο αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι και έχει δύναμη και στους περιφερειακούς και στους ψηλούς. Έχασε στην παράταση από τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως πρόκειται για δυνατή ομάδα, από τη στιγμή που άντεξε σε τέτοιες συνθήκες», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Μαρκόπουλος και συμπλήρωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αποτελεσματικοί στους στόχους που είχαμε βάλει, τουλάχιστον στο αμυντικό μας κομμάτι. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δώσαμε τη δυνατότητα στο Ρέθυμνο να μπει πολύ εύκολα μέσα στη ρακέτα και από εκεί και πέρα να δημιουργήσει καταστάσεις με εύκολα καλάθια που μας άγχωσαν. Στο τέλος έτσι όπως έγινε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κι εμείς, όμως θεωρώ δίκαιη την επικράτηση του Ρεθύμνου».

Για να καταλήξει: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε. Λυπόμαστε που δεν τους κάναμε χαρούμενους. Τα παιδιά πάλεψαν. Συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο. Κάθε στιγμή μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για μια ομάδα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι. Υπάρχουν κάποιες χτυπητές αδυναμίες και ψάχνουμε τον τρόπο να τις διορθώσουμε. Ο ΠΑΟΚ μία από τις καλύτερες ομάδες στο πέντε εναντίον πέντε στην Ελλάδα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι καθήκον μας να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Από τη μεριά του, ο Πάνος Φιλιππάκος ανέφερε: «Θέλαμε να προστατεύσουμε την έδρα μας. Χάσαμε αρκετά αμυντικά ριμπάουντ. Ήμασταν επιθετικοί, όμως οι αντίπαλοί μας κέρδισαν πολλά επιθετικά ριμπάουντ, ήταν πολύ καλοί στο τρανζίσιον και αποτελεσματικοί στις λεπτομέρειες στο φινάλε, κερδίζοντας το ματς. Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μια ακόμη πιο δύσκολη συνέχεια. Πρέπει να κερδίζουμε κυρίως τα παιχνίδια στην έδρα μας, να στηρίζει ο ένας τον άλλον και να γινόμαστε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x